Goodiebox april 2020 // Perfectly Imperfect

goodiebox april 2020 1

goodiebox april 2020 2

Perfectly Imperfect er temaet for april måneds Goodiebox. At prøve at være perfekt i alt, vi gør, og glæde andre ligger i vores natur. Det vigtige er at dette ikke bliver på bekostning af os selv. Og her kommer Goodiebox ind i billedet, med forkælende produkter. Så er vores opgave bare at lave en “mig-selv-zone”. Fordi jo hurtigere vi begynder at indse, at livet ikke handler om at være den perfekte ven/mor/kæreste osv., jo bedre.

Goodiebox april 2020 indeholder:

Dr. Botanicals: Lemon Superfood All-In-One Rescue Butter (full size). Denne multicreme har den mest opfriskende udstråling, med sin dejlige gule farve. Den er redningen når huden er kedelig og træt og har brug for et ekstra boost, om det er ansigtet, læberne eller kroppen som har brug for det. Cremen er fyldt med vitaminer, en masse olier og citrongræs, der nærer huden og efterlader den velduftende og med en glattere og mere ensartet glød! Det er en federe creme der alligevel er let og smudsig at smøre ud på huden.

Ecooking: Cleansing Gel. Denne rensegel fra Ecooking er dejlig mild og duftfri. Den kan passende anvendes både morgen og aften og så indeholder den solsikkeolie for at huden ikke skal tørre ud.

Masque Me Up: Spot On Perfect Skin Patches (full size). Denne spot treatment skal sidde på bumsen i mindst 4 timer eller natten over, for at reducere rødme uden at udtørre huden. Jeg har ikke prøvet denne form for spot treatments før, så det bliver spændende at prøve næste gang en “uheldighed” melder sin ankomst.

MudMasky: Leave-Me-On Spring Mask SPF 10 (full size). Ligesom man skifter garderobe fra vinter til forår, burde man gøre det samme med sin hudpleje. Om vinteren har huden behov for federe cremer, men nu er det tid til lettere fugtighedscremer, og solfaktor. Masken hjælper huden med at tilpasse sig den nye sæson og beskytter samtidig huden mod UV-lys med sin SPF 10. Masken skal lægges i et tyndt på ansigtet, og sidde på hele dagen igennem. Umiddelbart er der jo ikke meget maske over den. Det er sådan set bare en let gelcreme med solfaktor.

Pestle & Mortar: Pure Hyaluronic Serum. Med blot to dråber morgen og aften af dette serum, skulle man kunne se resultater inden for få dage! Det føles ikke klistret eller fedtet på huden, men hjælper med at reducere fine linjer og fylder øjeblikkeligt huden ud. Den er som dens navn antyder spækket med hyaluronsyre, der er er en fantastisk fugtgivende ingrediens. Jeg havde store problemer med at åbne den lille prøve! Tuden skal vrikkes af, og skilles fra samlingen, det ligner at den går i stykker, men den kanal som er inden i er bøjelig og ødelægges derfor ikke. Mit næste problem var at få serummet ud af kanalen. Jeg skulle presse ekstremt hårdt på flasken for at få en lille bitte mængde ud. Indtil jeg opdagede bunden af produktet. Bunden er sådan set en stor knap, som presser en dråbe serum ud af kanalen. Så nu er den nem at anvende, men jeg savnede godt nok en brugsanvisning!

Stimorol: Mini Mints Citrus Passion Flavour (full size). Som en ekstra ligge ting, har de i denne måned vedlagt mint pastiller med citron- og passionsmag. Engang imellem kommer der en lille spiselig ting med i Goodiebox, men det er godt nok lang tid siden, at jeg sidst har set sådan noget. Så hvidt jeg husker, var der mange der var utilfredse med at det kom med. Jeg synes at disse er vildt lækre! Jeg er vild med den lette syrlige smag, men den smager mere af passionsfrugt end af citron, den er nemlig ikke speciel sur.

Husker du paletten fra sidste måned?

goodiebox april 2020 3

I marts måneds Goodiebox var der en øjenskyggepalette fra Essence Cosmetics, som mange desværre oplevede var gået i stykker, da boksen kom frem. I min boks var den dog helt foruden. MEN i hvert fald så lovede Goodiebox at der i denne måned ville komme en ny palette, med nye farver og af højere værdi, samt et andet hemmeligt ekstra produkt, som undskyld for at så mange oplevede at der var øjenskygge i hele deres marts måneds boks. Jeg synes at det er super godt service fra Goodiebox side af!

Essence Cosmetics: Crystal Power Eyeshadow Palette (full size). Denne palette indeholder 9 smukke øjenskygger hvoraf kun en enkelt skygge er mat. mit næste blogindlæg, bliver en lille anmeldelse af paletten, hvor jeg viser mere af den!

Miqura: Hand Mask (full size). Håndmasker og fodmakser – Jeg er vild med dem! De giver pleje lige der hvor jeg selv en gang imellem dovner den lidt. Hænderne får dagligt håndcreme, men mere intensiv pleje får de ikke. Og for ikke at tale om fødderne, det er nok det sted på kroppen, som jeg forsømmer allermest.

April måneds Goodiebox indeholder fem (seks med pastillerne) produkter, hvoraf tre af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 705 kr. (+ 110 kr. i de to ekstra full size produkter). Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Mht den manglende brugsanvisning på serummet – der ligger, som noget nyt, små videoer på Goodieboxs hjemmeside, som viser hvordan produkterne anvendes – jeg havde også problemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *