Tromborg har virkelig skuffet denne gang

Tromborg mineral rich powder

Tromborg er et dansk luksusbrand. Et brand som jeg ikke har prøvet ret meget fra, men de få produkter jeg har prøvet derfra har været skønne. I en af de tidligere Goodiebox Crush bokse fik jeg deres mineral rich powder, hvilke jeg synes var rigtig fedt, da jeg gerne vil lære det danske brand bedre at kende!

Pudderet er transparent, og fremstillet af majs- og risstivelse. Det siges at skulle være et vægtlæst pudder, som skulle lægge sig på huden med et mat og friskt finish, der holder hele dagen. Og så skulle det ikke ligge sig i rynker eller hudfolder og heller ikke fæstne de små hår i ansigtet. Alt dette synes jeg sådan set også passer udmærket.

Pudderen fungerer ikke for mig

Men den fungerer overhovedet ikke for mig i praksis. Jeg synes at den giver et grimt resultat. Den sætter sig i små plamager/klumper i mine porer, og det er bare ikke særlig pænt. Jeg var inde på nettet for at skulle finde den. Blandt andet for at se hvad den lå til prismæssigt, men det er faktisk sådan at den er udgået. Om det er fordi den ikke er så god, eller hvad grunden for det ligger ved jeg ikke. Men det er fint, for så er der ingen der får købt den og bliver skuffet. Jeg er i hvert fald dybt skuffet over den.

Kender du Tromborg og bruger nogle af deres produkter? Måske du har modtaget samme Crush boks og har prøvet deres mineral rich powder selv?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg kan varmt anbefale Tromborgs ansigts scrub og bodyscrub… Virkelig lækre og luksuøse. Dyre ja…men der er meget produkt for pengene. Jeg er skuffet over deres neglelak, den bombler syntes jeg. God søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *