Varm anbefaling af Filorga Oxygen Glow

filorga oxygen glow 1

Jeg har testet flere af Filorgas produkter, som munder ud i en god helhedsvurdering af brandet. Filorgas produkter er i den lidt dyrer prisklasse, men jeg oplever også at produkterne er dét mere luksuriøse. Det var derfor også med store forventninger og med stor fornøjelse, at jeg har testet deres nyeste serie; Oxygen Glow. Filorga Oxygen Glow serien blev lanceret tilbage i slutningen af april måned og består af fire produkter: en ansigtsrens, en ansigtsmaske, en ansigtscreme og en øjencreme. Og så vil jeg sige at priserne på Oxygen Glow produkterne er meget fornuftige.

Skal der redigering og filtre til for en flot hud? Nej vel?

Jeg er slev på instagram med profilen @hverdagsblush, som I meget gerne må følge, hvis I kan lide mit univers. Men for at kæde det sammen med Oxygen Glow, så er det fordi der tages ca. 1000 selfies i minuttet, hvor der ofte anvendes filtre og redigering, for at skabe en flottere og mere ensartede hud. Men mange går også væk fra de her ”kunstige” billeder, og poster i stedet for naturlige billeder, der viser hvem de er. Og lige netop dette bliver hyldet med flere hashtags som #NoFilter #NoMakeup # NoMoreFakingIt og #NoRetouch. Filorga Oxygen Glow produkterne skaber tilsammen den her smukke flawless hud, med både øjeblikkelig og langvarig effekt. Og så er det ellers bare at skyde en masse selfies af den naturligt smukke og strålende hud.

Filorga Oxygen Glow

Oxygen Glow serien henvender sig primært til den yngre generation af kvinder fra 20 år+. Det vil sige jeg slev heriblandt. Serien er formuleret, for at give en perfekt hud med både nu-og-her effekt samt med en længerevarende effekt. Serien indeholder Super Skin Boosting Factors med tre aktive ingredienser der plejer og giver den langvarige effekt, mere om de tre ingredienser lige om lidt. Mens Photoperfector HD teknologien sørger for en øjeblikkelig effekt. Resultatet er en fugtet hud, der fremstår glattere og mere ensartede og ikke mindst med en klar og smuk udstråling. Og så har produkterne den samme skønne og karakteristiske duft som de andre produkter fra Filorga har, i hvert fald i forhold til dem som jeg har haft i hænderne. Produkterne har god effekt på især mat og trist hud, fine linjer, porer og uensartede hud.

De tre aktive ingredienser i Super Skin Boosting Factors:

  • Oxygen-Booster der er inspireret af professionelle oxygenbehandlinger. Det er ekstrakt fra brøndkarse, der stimulerer og styrker iltningen af hudens celler og resulterer i en hud med ny energi og vitalitet.
  • Hyaluronsyre-Duo der med hver deres molekylestørrelse giver dobbeltvirkende effekt. Den lavmolekylære hyaluronsyre trænger dybere ned i huden, for at give den volumen, mens den højmolekylære hyaluronsyre giver en blød og gennemfugtet hud.
  • L-enzym (SOD: Superoxiddismutase) som er et meget effektivt enzym, der også er kendt som livets enzym og er udvundet fra hvedekim. Det er en kraftfuld antioxidant, der også findes naturligt i huden. L-enzym virker både som detox af huden, men er også med til at styrke dens forsvar.

Photoperfector HD teknologien er den teknologi, som giver produkterne deres rosa farvede nuance og giver huden den øjeblikkelige udstråling af perfekt hud. Teknologien kombinerer lysreflekterende soft-fokus pigmenter og lette perlemorspigmenter, for en harmonisk refleksion af lyset i alle belysninger.

filorga oxygen glow 2

Rens // Maske // Øjencreme // Creme
Oxygen Glow Clean

Denne rensegel både renser, fugter og detoxer huden, med ingredienserne beskrevet for oven kombineret med effektive rensende ingredienser og Niacinamid (B3 vitamin), der har mange plejende fordele og desuden beskytter huden mod forurening.

Rensen er en tyk klar gel med et rosa skær og lysreflekterende glitrende partikler, som kan ses på huden efterfølgende, hvis man virkelig kigger godt efter. Men det er svært at få øje på. Det er en dejlig mild rens, som efterlader huden behagelig, ren, fugtet og ikke med det der ligner en ubehagelig tør og stram følelse.

Oxygen Glow Mask

Denne maske virker på blot 10 minutter og resultatet er en mere strålende hud. Masken indeholder selvfølgelig Super Skin Boosting Factors og Photoperfector HD, men den indeholder også en trio af eksfolierende ingredienser; PHA og ekstrakt fra grapefrugt og papaya for en mere klar og frisk hud. Masken er meget cremet, hvid og så stråler den som en saltvandsperle, når den sidder på huden. Huden efterlades dejlig blød og fugtet, med mindre rødmen og med et mat finish. Modsat de tre andre produkter, så er der ikke nogle glitrende spor at finde på huden efterfølgende.

Oxygen Glow Cream

Jeg er vild med denne ansigtscreme. Den booster hudens glød, fugter, blødgør, detoxer og giver en glattere hudstruktur og en mere ensartede hudtone. Den indeholder foruden Super Skin Boosting Factors og Photoperfector HD også farvekontrollerende peptider, der giver en klar og ensartede hudtone uden at farve huden eller at fungere som en farvede dagcreme. Den er perfekt til en makeupfri dag. Som ansigtscreme egner den sig bedst som dagcreme.

Cremen har en let cremede konsistens, og indeholder lysreflekterende partikler, som spiller på huden når lyset rammer huden. Dette kan ses når man er tilpas tæt på, men det er ikke sådan, at man er en omvandrende diskokugle! Langt fra! Men det giver ansigtet GLOW. Hvis du kigger på billedet ovenover, kan du heller ikke se eller fornemme noget lysreflekterende over nogen af produkterne.

filorga oxygen glow 3

Oxygen Glow Eye Cream

Denne øjencreme er fantastisk. Den både blødgør og udglatter øjeblikkeligt huden og giver en flot glød. Den fugter, detoxer og giver ny energi, for en bedre udstråling. Øjencremen indeholder desuden tetrapeptider, der modvirker mørke rande.

Jeg er meget glad for denne øjencreme, den har en meget tyk konsistens med et let perlemorsskær. Og så er den bare dejlig at bruge. Huden omkring øjnene efterlades glattere og så kan denne øjencreme slet ikke sammenlignes med den forrige øjencreme fra Filorga, som jeg testede. Med øjencremens highlightende effekt, kan den faktisk også anvendes som highlighter på f.eks. kindbenene, men det synes jeg at den er for dyrebar til, så hellere bruge en highlighter og forbeholde cremen til øjnene.

Jeg vil varmt anbefale dig at prøve serien

Jeg er meget imponeret af Filorga Oxygen Glow serien. Jeg synes produkterne er skønne og har god effekt, og så er priserne til at betale. Foruden det så ser de også godt ud og jeg er altså ret vild med duften af Filorga! Det var faktisk kun hos rensen, at jeg oplevede en nuance af noget andet, et svagt friskt tvist som måske kunne være grape? I hvert fald så vil jeg varmt anbefale serien.

Skal du også prøve Filorga Oxygen Glow produkterne?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *