Som lovet kommer her lidt om Face Inc by Nails Inc

face inc by nails inc 1

I forrige indlæg teasede jeg lidt om noget fra Nails Inc, som absolut ikke omhandlede neglelakker og tilbehør i samme dur. Nej, Nails Inc har faktisk lavet nogle sheetmasker, som har fået produktnavnet; Face Inc. Som jeg kan læse mig til på nettet, har de faktisk været fremme i et godt stykke tid, men jeg kan ikke rigtig finde så mange informationer omkring dem ellers. Jeg var heller ikke klar over at de eksisterede.

Nails Inc er neglelak og neglepleje, så at de lige pludselig udvider med hudpleje i form af masker er meget spændende. Jeg har testet to af deres sheetmasker, og det er i hvert fald nogle anderledes nogen af slagsen. De er begge af stof, som er den type af sheetmasker, der siger mig mindst – biocellulose er vejen frem for sheetmasker, og så er det sagt.

Maskerne skal sættes på nyrenset og tør hud, hvor de efterfølgende skal sidde i 15 minutter. Derefter skal det overskydende produkt masseres let ind i huden.

Face Inc – Instant Detox

Den rensende Instant Detox masken kan anvendes af alle hudtyper. Den ser ud som på forsiden; et ombree fra hvid til lysegrøn. Masken skulle reducere synlige uperfektheder, det er dog ikke noget jeg har oplevet at den gør, og så skulle den blødgøre huden. Sidst nævnte gør den. Jeg oplever at min hud bliver både blød og godt fugtmættet, hvormed også huden udstråling syner friskere.

Sheetmasken er meget fugtig og meget kold når den sættes på ansigtet. Den bliver ikke mindre fugtig gennem de 15 minutter, den sidder på, og når den tages af skal alt det overskydende produkt masseres ind i huden. Det går ret hurtigt med at trænge ind i huden til gengæld. Jeg synes at masken virker en smule for lille til mit ansigt, og så har den en duft der minder lidt om sæbeboblevand.

Face Inc – Cat Nap

Cat Nap masken er beregnet til normal og tør hud. Den skulle lysne, revitalisere, balancere, rense, blødgøre og give huden mere energi. Som jeg forstår det, er masken beregnet til at vågne på. Det der med at man har fået alt for lidt søvn…

Masken er helt uden duft, og så er den en smule kølig på huden, men på ingen måde så det er gyseligt koldt. Jeg synes den er behagelig, og god til at friske huden op. Og at friske huden op er lige præcis hvad den skal gøre. Mit ansigt virker friskere efter brug, og så kan jeg desuden mærke den her blødgørende effekt. Men jeg kan også mærke produktet, som masken har været vædet i, det giver nemlig en følelse af serum på huden; sådan lidt gummiagtig hud.

Hvad har masken med en kat at gøre? Jeg ved det virkelig ikke. Det eneste jeg kan gætte mig til er, at katte er nattedyr, og dermed ikke får deres nattesøvn? Om ikke andet så hoppede Baloo heller ikke på den. God nok har jeg en form for moderlig rolle over for hende, men hun udstråler ikke ligefrem glæde over min katteudklædning.

face inc by nails inc 2

Har du hørt om Face Inc?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *