Spar 15 % hos SelectedDesigners.dk

selected designers

Halskæde 600 kr. // Ring 399 kr. // Øreringe 95 kr.

Jeg har fået en unik rabatkode til smykkebutikken; SelectedDesigners.dk, som giver jer, mine læsere, 15 % rabat. Koden gælder også i forvejen nedsatte vare. Koden skal anvendes når du går til kassen med dit køb. Koden er:

Hverdagsblush

Lige nu har de desuden fri fragt. Selected Designers er som sagt en dansk webshop, der er forhandler af håndplukkede smykker. Der vil være smykker designet af up-comming designere og smykkebrands fra hele Skandinavien.

På billedet øverst har jeg samlede 3 af mine favoritter, samt et direkte link. Som i måske kan fornemme er jeg en “guld-pige”. Jeg er mere til den varme glød, guld har. Sølv smykker er også flotte og de syner nok mere skinnende og rene end gudl gør, men guld står bare bedre til min hudtone og brune hårfarve.

De fleste designs går igen så man kan samle et helt sæt; halskæde, øreringe, ring og armbånd. Se eventuelt også HER nogle af dem allerede er samlet. Selected Designers sælger desuden også charms, som for eksempel kan sættes på halskæder og dermed gøre dem mere personlige.

Hvad synes du? Er der noget der falder i din smag?

Indlægget er sponsoreret.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *