Depends efterårskollektioner 2020

depend efterår 2020 1

Mini lakkerne & O2

Farvemæssigt er efteråret min yndlingssæson. Jeg kan rigtig godt lide de lidt mere intense og mørke men varme farver, som efteråret har med sig. Om end at efteråret er en trist tid, da vi nu allerede går vinteren i møde igen. Traditionstro har Depend lanceret en ny efterårskollektion for alle deres tre neglelaksserier: mini lakkerne, O2 og 7Day.

Re-Think Autumn 2020 mini lakkerne

Mini lakkerne ses på øverste række på øverste billede. Og som I kan se, så er der faktisk kun vist 11 lakker i den række. Der er 12 lakker i kollektionen, men den ene af farverne, nr. 641 som er en smuk dyb kirsebærrød farve, er blevet lidt forsinket. Alle de 12 lakker er fuld dækkende ensfarvede lakker. Lakkerne har alle en blankt finish, med undtagelse af nr. 640, der er mat. Re-Think kollektionen forhandles i Bilka.

Modern Legacy Autunm 2020 O2

Denne kollektion er spækket med smukke varme og mange feminine efterårsfarve. Også farverne i denne kollektion er fuld dækkende ensfarvede lakker, der alle 12 har en blank finish. Mine favoritter fra kollektionen er den karrygule nr. 637, den mørke støvede rosa nr. 638 og den kirsebærrøde nr. 639. Modern Legacy kollektionen forhandles  i Matas, Magasin og Salling.

depend efterår 2020 2

7Day

Cosy Glam Autumn 2020 7Day

Den sidste kollektion er 7Day. I denne kollektion er der som altid ”kun” 8 lakker. I Cosy Glam kollektionen er farverne lidt koldere i tonerne og så er det ikke farver som decideret er feminine. Farverne er mere dystre, de afspejler flere af farverne vi finder i naturen; gul, rød og mørke grønne nuancer. Alle 8 lakker er fuld dækkende ensfarvede lakker, der også her har en blank finish. Cosy Glam forhandles i Matas, Magasin og Salling.

Min favorit kollektion må i denne omgang være O2 lakkerne. Der er bare flest af farverne i den kollektion, som appellerer til mig. Hvilken af de tre kollektioner er du mest til? Spotterne du din næste farve til neglene blandt de mange nye farver?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. God weekend 🙂
    Flotte farver og også de lidt friske skrappe ind i mellem er pæne til tøj i farver og de mere intense til fest mv.
    Tak for din altid gode blog og et smukt efterår ønskes herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *