Et multifunktionelt og fugtgivende produkt fra embryolisse

Endnu en gang godt nytår! Jeg håber at I alle kom godt ind i det nye år, og er i godt behold. Her har I lidt læsning til dagen derpå ♥

embryolisse Lait-Crème Concentré

Nu har jeg efterhånden prøvet en god sjat produkter fra embryolisse. Nok produkter, til at jeg har dannet mig et meget godt indtryk af brandet, og det er et meget positivt indtryk jeg har af dem.

Generelt om embryolisse, så skaber de produkter med en nærende cocktail af ingredienser. Deres formuleringer består af naturlige ingredienser kendt indenfor kosmetik og medicin, det kan f.eks. være bivoks, sheasmør og sojaproteiner. Dette kombineres med avanceret dermatologiske aktiver, som hyaluronsyre og kollagen. Produkterne har en sund effektivitet på huden med synlige resultater, ved at nære huden og gennemfugte den. Og så laver de produkter der også er velegnet til den sarte hudtype. Deres høje tolerance kommer af at de ikke anvender unødvendige aktiver, som kan irritere huden. Alle ingredienserne er nødvendige og nøje udvalgt, produkterne er skabt under farmaceutisk kontrol og dermatologisk testet.

Lait-Crème Concentré

Lait-Crème Concentré er også kendt som værende er mirakelprodukt, og en skønhedshemmelighed der har eksisteret siden 1950. Cremen har været ordineret af hudlæger som fugtgivende creme på grund af dens fugtgivende egenskaber, men også på grund af dens høje hudtolerance. Senere er den kommet i søgelyset hos makeupartister som makeupbase, da den fugter, blødgør, genopliver træt hud og øger makeuppens holdbarhed. Du finder blandt andet cremen HER.

Anvendelsesmuligheder:
  • Dagcreme
  • Natcreme
  • Natmaske, påfør et tykt lag
  • Fugtmaske, påfør et tykt lag creme og lad det virke i 10-15 minutter før du skyller cremen af. Gør det evt. lige efter du har været i bad hvor huden stadig er let fugtet af dampen.
  • Primer
  • Bland den i din foundation
  • Rensemælk/makeupfjerner
  • Når du har barberet dig
  • Aftersun
  • Med mere!

Jeg opdagede også hurtigt hvorfor cremen går under navnet mirakelprodukt. Den er nemlig fantastisk. Det er en meget lettere cremen end jeg havde forventet. Jeg havde en ide om at den ville være tyk og måske hen af at være en balm i konsistens. Men den er let og behageligt, den trænger relativt hurtigt ind i huden og så efterlades huden bare så lækker blød, fugtet, velplejet og beroliget. Og det er med en øjeblikkelig effekt!

Har du et mirakelprodukt?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *