Varm anbefaling af spa og wellness

hvidbjerg strand spa & wellness

Denne sommer har min kæreste og jeg ikke haft meget ferien sammen. Vi havde faktisk kun en lille weekend, fra jeg fik fri fredag eftermiddag til han startede ny uddannelse mandag. Vi havde derfor besluttet at vi skulle lave et eller andet, bare os to, i den weekend. Planen var at tage på telttur til Hvidbjerg Strand. Da tiden nærmede sig blev vi dog i tvivl på grund af vejret, men valgte til sidst at tage af stedet alligevel – og det er jeg rigtig glad for!

Vi havde en skøn lille og hyggelig tur, trods at vejret ikke var helt så fantastisk. Det regnede en stor del af tiden, men vi fik slået telt op og ned i tør vejr, set solnedgangen ved Vesterhavet, spist lækker lækker pizza og ikke mindst så var vi i deres spa og wellnesscenter.

Blåvand kurbad & wellness

Jeg har ikke været et sådan sted før, og jeg er meget imponeret over vores oplevelse. Det var simpelthen over al forventning. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, måske et boblebad, et varmvandsbassin og en sauna? I hvert fald så var det 1000 gange bedre end jeg havde forventet. Det var bare så smukt og roligt og afslappende. Desuden er jeg bare glad for varme.

Der er 7 varme og kolde bassiner, fordelt både ude og inde, 2 dampbade, 6 saunaer, forskellige typer af behandlinger (tilkøb) som massage og fodpleje. Vi havde som sagt ikke det mest fantastiske vejr på vores miniferie, de 2-3 timer vi var i wellnesscenteret regnede det konstant udenfor, men det gjorde ikke oplevelsen mindre god. Tværtimod var det en fornøjelse at side i deres varme udendørsbassin med bobler i vandet i regnvejr. Min kæreste skulle da også prøve det koldeste bassin, på ca. 10 graders varme, for derefter at gå i et varmt bassin. Det var ikke noget, som jeg skulle nyde noget af! Den er varme vs. kulde bemærkede vi flere steder i wellnesscenteret, de har f.eks. også is som man kan gnide på kroppen, inden man går i deres varmeste bassin. Puha tænkte jeg, det var ikke noget for mig, men det var ikke så modbydelig koldt, som jeg havde forestillet mig.

Saunagus

Mens vi var der, blev der også afholdt saunagus, som var gratis at deltage i. Det er også en ting jeg ikke har prøvet før, men jeg har hørt flere af mine kollegaer snakke om og forklare hvad saunagus er. Det er en meget varm saunaoplevelse, som er styret af en bademester, der pøser vand på de varme lavasten og fordeler varmen direkte på de deltagende gæster. Ydermere så bruges der forskellige aromatiske dufte, så det også bliver en sanseoplevelse. Men hold nu op hvor var det varmt! Seancen tog 15 minutter, og den skulle i hver fald ikke have varet 2 minutter mere. Jeg kampsvedte, huden duggede nærmest og man kan næsten ikke trække vejret ordentligt i den varme. Men det var en oplevelse at prøve.

Efter de her 2-3 timer var vi begge afslappet, udmattet og sultne. Efter vi havde spist lidt mad tog vi os en lille lur i teltet – i regnvejr. Det er ikke sidste gang jeg skal prøve et wellnesscenter, for det var godt nok dejligt.

Bruger du wellness?

Jeg har desværre ingen billeder af det smukke wellnesscenteret, da dagen stod på kærestehygge og afslapning, desuden er det ikke stedet for telefoner og kamera.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *