Glædelig 3. december – Vind makeup fra essence cosmetics

glædelig 3. december essence cosmetics

Glædelig 3. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af en masse lækker makeup fra essence cosmetics. Præmien som du kan vinde i dag har en samlet værdi af 195 kr. og indeholder:

 • All about silky matt fixing compact powder 10 transulcent rose
 • Extreme crazy volume mascara
 • Hello holo lipstick 03 holo sweetness
 • Holo wow dewy lip shiner 03 scarab wings. Se evt. DETTE indlæg, hvor jeg har brugt denne smukke sag.
 • Long lasting eye pencil 26 deep-sea baby
 • Mosaic compact powder 01 sunkissed beauty
 • Too glam to give a damn eye and face palette. Det er så flot en palette, med de mest vidunderlige skygger. Jeg har skrevet om og swatched den i indlægget HER. Det er virkelig god kvalitet for pengene!
Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

9 kommentarer

 1. Glædelig 3.december:-)
  Sikke en skøn gave, den kunne lige passe ned i min toilettaske til juleferien:-)
  Jule nisse aften hilsner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *