Glædelig 4. december – Vind hårpleje fra ID Hair

id hair repair

Glædelig 4. december!
Dagens præmie

Dagens præmie er fra ID Hair. Vi kender nok alle sammen deres ikoniske hårvoks, men de laver også en hulens masse andre lækre hårprodukter. I dag kan du vinde både shampoo 300 ml., conditioner 300 ml. og hårkur 200 ml. fra deres repair serie. Præmien har en samlet værdi af ca. 300 kr. Jeg kommer med en anmeldelse af produkterne på et senere tidspunkt.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *