Glædelig 1. december – Vind læbepomader fra eos

glædelig 1. december 2018 1

glædelig 1. december 2018 2

Glædelig 1. december!
Julekalenderen hos Hverdagsblus

For første gang i bloggens 3 års eksistens, har jeg valgt at afholde en julekalender. Jeg har det sidste stykke tid fået samlet en hulens masse virkelig lækre præmier hjem. Og de præmier skal jeg selvfølgelig forkæle JER med de næste 24 dage. Tilsammen har de 24 præmier en samlet værdi over 12.000 kr. så I kan godt glæde jer! Jeg har simpelthen været så spændt på dette projekt, og jeg har knoklet som en gal, for at nå at få det hele arrangeret og klar til i dag, den 1. december. Julekalenderen kommer til at foregå på tværs af mine kanaler; det vil sige på bloggen, på instagram og på facebook, hvor der er mulighed for at deltage på alle tre platforme. JEG HÅBER AT I VIL VÆRE MED!

Dagens præmie

Dagens præmie består af 4 læbepomader fra eos, og alle i deres stiftudgave. Varianterne er; pomgranate raspberry, strawberry sorbet, sweet mint og vanilla bean. Jeg har gennem de sidste 6 måneder haft sweet mint liggende i min lomme på arbejdet. Jeg er vild med den udgave. Præmien har en samlet værdi af ca. 120 kr.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggøre her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

15 kommentarer

  1. God eftermiddag Charlotte,
    dejligt du stille sådan en flot kalendersamling op, jeg ved det kræver stort arbejde.
    Jeg vil gerne prøve lykke og dele med min unge datter:-)
    Glædelig 1.december og masser af julehygge din vej:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *