Evolve 360 Smoothing Body Contour

360 smoothing body contour

Denne kropscreme fra Evolve synes jeg dufter dejligt, min kæreste kan dog ikke fordrage dens duft. Men sådan er vi jo alle så forskellige. Den har en dejlig naturlig og sødlig duft. Det er samme duft som jeg husker Evolve 360 ansigtscremen havde. Den kommer i en krukke, hvilket i mine øjne er det eneste negative. Jeg har det altså bedst med at mine cremer er på tube, det synes jeg er mest hygiejnisk, i forhold til hver dag at stikke fingrene ned i en krukke. Men krukken ser godt ud og cremen er nem at få op af den.

Vi kender ingredienserne fra ansigtsplejen

Og så er det jo ikke en helt almindelig kropscreme. Den indeholder nemlig ingredienser, som vi primært kender fra ansigtspleje. 360 Smoothing Body Contour er en innovativ opstrammende og tonende kropscreme. Dens indhold af AHA virker eksfolierende og fjerner døde hudceller og hjælper til at binde fugt til huden for at forbedre hudens glathed, spændstighed og tone. Peruviansk maca fremmer cellefornyelsen og galactoarabinanto, der er en AHA booster, som gør at indholdet af selve syren (AHA) ikke behøver at være i en særlig høj koncentration, og så har galactoarabinanto også cellefornyende og fugtgivende egenskaber. Cremen indeholder også bioaktivt lyserødt havsalt, som skulle virke blødgørende og give en forbedret silhuet. Saltet bidrager til at berolige rødmen og irritation og er dermed god efter f.eks. hårfjerning. Det skal lige nævnes at saltet altså ikke er der i en kornede form, og kan heller ikke mærkes skrubbende på huden. Og så finder vi også superfugtgiveren hyaluronsyre på listen over indholdsstoffer i cremen.

Effekt af 360 Smoothing Body Contour

Cremen er drøj i brug. Dens konsistens er let og fugtig, lidt som en lotion når den smøres ud på kroppen, men mere fast når den skal op af krukken. Samtidig med at det er en let creme, så føles den også tilpas fed på huden, uden at den efterlader huden fedtet eller klistret. Cremen trænger hurtigt ind i huden, hvilket jeg fortrækker hos en kropscreme. Som creme er den god nu og her. Super dejlig at have på.

Men når det så er sagt, så oplever jeg ikke, at den bidrager til så meget mere. Nu og her blødgør og fugter cremen, men efterfølgende synes jeg ikke at få så meget ud af at bruge den. Jeg føler ikke at min hud optager den her fugt som hyaluronsyre bidrager til. Jeg cremer mig oftest ind om aftenen før jeg går i seng. Med denne creme kan jeg faktisk ikke mærke på min hud, at den blev cremet ind aftenen forinden. Der er ingen umiddelbar forskel på min hud. Den skulle være rigtig god til udglatte keratosis pilaris, de små knopper, der hos mange blandt andet kan findes bag armene. Men det er ikke noget jeg selv døjer med, så på det punkt kan jeg desværre ikke fortælle om cremen virker.

Har du prøvet 360 Smoothing Body Contour cremen fra Evovle?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *