Formula 10.0.6 down to the pore

down to the pore

Jeg har i rigtig lang tid gerne ville teste produkterne fra formula 10.0.6. Jeg udelukkende har hørt rosende ord om serien. Formula 10.0.6 er en produktserie, der henvender sig til problemhud, som er hel eller delvis ramt af uren eller fedtet hud. Denne hudtype rammer rigtig mange, især teenager, men også mange voksne – inklusivt mig slev. Og selvfølgelig vil man rigtig gerne af med disse hudproblemer, det vil jeg også! Så nu har jeg sat mig for at teste hele denne serie. Ikke alle produkterne på en gang, men jeg skal nok komme igennem dem.

Det er sådan, at formula 10.0.6 nu også forhandles i Matas, hvilket er grunden til, at jeg endelig har fået købt lidt produkter fra serien. I dag vil jeg fortælle om down to the pore; næsestrips. Pakken indeholder 6 hurtigtvirkende strips, der fjerner hudorme og grundigt renser porerne. Derudover absorbere de overflødigt talg og olie fra huden.

Jeg har faktisk ikke haft de mest positive oplevelser med næsestrips, da mange bare ikke virker særlig godt, dem jeg ved virker, og som fungere for mig er fra purederm, så dem har jeg i lang tid holdt mig til. Derfor har jeg været rigtig spændt på om Down to the pore virker.

Næsestripsne er sådan set også ok og et udmærket valg hvis man leder efter effektive næsestrips, til at fjerne hudorme på næsen – det er i hvert fald ikke i nærheden af at være dårlige. Men jeg synes dog at purederm er lige lidt bedre, og så er de faktisk også billigere; 6 styks fra purederm koster 45 kr. mens 6 styks fra formula 10.0.6 koster 80 kr.

TIP: Når jeg skal bruge en næsestrips, påfører jeg den altid, lige når jeg er trådt ud fra bruseren. Da varmen fra vandet og dampen har åbnede mine pore, på den måde får stripsen bedre fat.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *