Glædelig 17. december – Vind kropspleje fra Elemental Herbology

elemental herbology

Glædelig 17. december!
Dagens præmie

I dag kan du vinde både coconut shell cream body scrub 200 ml. og balance bath & body oil 145 ml. fra Elemental Herbology til en samlet værdi af 520 kr. Produkterne har især overraksede mig på deres dufte. Coconut shell cream body scrub dufter f.eks. IKKE af kokos? Den har til gengæld en lækker sød, syrlig lækker duft. Balance bath & body oil er i Earth udgaven og har også den mest fantastisk friske duft af naturlige ingredienser: mandarin, cedertræ og lime. Jeg laver et blogindlæg om produkterne på et senere tidspunkt.

Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

 

Relaterede indlæg

37 kommentarer

 1. Glædelig 17.december til dig Charlotte!
  Sikke mange lækre produkter med de skønneste frisk og lækre dufte:-)
  Min bedste veninde har lige født og tænk om jeg blev den heldige at kunne forkæle hende hermed.
  Du ønskes en hyggelig og afslappende aften med julestemning:-)

 2. Glædelig jul til alle. Hvor kunne jeg godt bruge en smule lykke og forkælelse i denne hektiske tid. Måske at Januar så kunne bestå at fornyelse og genopladning med disse i skuffen 🙂 Haha
  Jeg håber det samme for jer andre.

 3. Wauw, sikke en fantastisk jule giveaway

  Det ville da være helt vidunderligt at vinde

  ~ Krydser mine fingre alt det jeg kan og håber på held til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *