Ny serie i Matas; Plaisir Young Skin

plaisir young skin 1

Jeg kan lige så godt starte med en lille advarsel; dette bliver et meget langt indlæg! MEN vi skal altså også nå at runde hele 10 produkter, så hold ud og læs med!

Plaisir Young Skin er en helt ny serie fra Matas, som nu forhandles både i butikkerne og online. TIP: til og med i morgen den 9. juli er der 40 % på alt Plaisir. Serie er udviklet til unge voksne i alderen 18-30 år, en aldersgruppe er der udover teenagealderen og alligevel for ung til at gå all in på anti-age. Serien består af rene produkter, som både renser, nærer og beskytter og så er den mild og fri for hormonforstyrrende stoffer. Serien kan bruges til de fleste hudtyper, da der er produkter hele vejen rundt til både normal, kombineret og tør hud.

Produkterne er alle fri for parabener, parfume, MI phthalater og mikroplast. Til gengæld indeholder de en masse andet super lækkert. På listen finder du aktive ingredienser som lakridsekstrakt der har en beroligende virkning, nærende avocadosmør, fugtgivende panthenol og vitamin B3 som reducerer rødme og urenheder.

Plaisir Young Skin er en hudplejeserie til dig der ønsker at bevare en ung, frisk glød og spændstig hud, uden at betale det hvide ud af øjnene. Serien har fået sit startskud med hele 11 produkter i kategorien rens, fugt og pleje. Du kan læse mere om produkterne i dette indlæg.

Ansigtsrens

plaisir young skin 2

All gone micellar water, 200 ml. 65 kr.

Denne micellar water virker rigtig godt, den fjerner mildt og effektivt makeup, snavs og urenheder fra ansigt og øjne. Den virker ikke udtørrende på huden, men kan godt give en let strammende følelse. Provitamin B5 fugter, plejer og reparere huden mens lakridsekstrakt forebygger inflammation og mindsker risikoen for irritation.

Clean up face foam, 150 ml. 65 kr.

Dette er en let renseskum, som super hurtigt får renset huden, den er simpel og meget mild. Jeg bruger den sammen med min foreo for at få en lidt grundigere rens. Huden udtørres ikke af skummen grundet betaine fra sukkerroer. Glycerin tilføjer og opretholder hudens fugtbalance og lakridsekstrakt beskytter mod irritation. 1 pump er tilstrækkeligt.

Masker

plaisir young skin 3

Jeg elsker ansigtsmasker, jeg har faste ”maske dage” nemlig tirsdag og lørdag, men ofte bliver der klemt lidt flere ind i løbet af ugen.

Scrub away face mask, 100 ml. 80 kr.

Denne maske er både en scrub af huden nu og her. Men den kan også bruges som maske, ved at lade den sidde på huden i 5-10 minutter. Så kan man vælge om man vil fugte fingrene og eksfoliere i cirkulære bevægelser inden eller efter de 5-10 minutter.

Den er så lækker så bruge, scrubben er blød og cremet, dens kornindhold (perlite paryikler) er i en tilpas mængde, kornene er meget små, det er derfor også en af de mere skånsomme scrubs. Scrubben beskytter mod irritation, og fugttab, fugter og beroliger huden. Huden føles blød, fugtet og velplejet efter brug.

Peel off face mask, 100 ml. 80 kr.

Denne peel off maske skal rense huden, minimere og forebygge hudorme, urenheder og fedtet hud. Jeg var meget spændt og lidt nervøs for at skulle prøve denne peel off maske. Den sidste peel off maske jeg prøvede fra Plaisir havde jeg virkelig ikke meget held med (læs HER).

Ligesom den anden peel off maske fra Plaisir er også denne svær at få af huden. Det er svært at finde et sted at starte med at hive af. Til gengæld når man får fat, kan jeg hive noget mere af end jeg kunne med den anden peel off. Det er dog stadig mindre dele ad gangen. Min tålmodighed rækker ikke rigtig til sådanne masker, og jeg har ellers en fantastisk god tålmodighed. For at gøre det nemmest for sig selv med denne maske er det bedre med et tykt lag end et for tyndt lag. Og så er det en fordel med lange negle. Masken trækker en mindre del hudorme med sig, ikke mange og ikke nogen waow effekt, men en lille en hist og der. De små rester fra masken kan fjernes med vand (hele masken kan for dens sags skyld fjernes med vand, hvis du skulle opgive pilleriet) og ellers kan det jo passende fjernes med All gone micellar water.

Clean up face mask, 100 ml. 80 kr.

Og denne er utrolig lækker at bruge, dejlig blød og cremet i konsistens. Den har et mildt marmorskær synes jeg. Masken er baseret på kaolin ler og aktivt kul. Masken absorbere sebum og andre fedtstoffer fra huden og lader porerne ånde. Clean up face masken skal sidde på i en 20-25 minutter. Jeg troet det var en form for ler maske, men det kan man ikke rigtig kalde den. Den tørre, den smitter ikke af, men er alligevel lidt fugtig, den er på ingen måde strammende, den er meget stædig og lettere olieret at få af huden. Den letteste måde at vaske masken af, er ved at fugte ansigtet og masere det lidt for så at bruge en fugtet vaskeklud til at tørre den helt af med. Efter brug føles huden glat og lidt stram.

Masken har en kølene effekt skyldes lecigel og så mindsker den ricikoen for irritation i huden. Derudover indeholder den jojobaolie der plejer og beskytter mod udtørring. Glyserin der virker fugtgivende og beskytter mod vandtab i huden.

plaisir young skin masker
Ansigtspleje

plaisir young skin 5

Denne kategori er favoritten. Det er disse produkter – dem alle sammen faktisk – som jeg har været mest spændt på at teste. Da de alle lød utroligt spændende og tiltrækkende. Og så er hudpleje jo lige spot on min ting. Jeg vil lige sige, at de 4 tube produkter er med en lille fin pumpe, som gør doseringen nem og gør produkterne mere hygiejniske.

Stay fresh facial mist, 100 ml. 80 kr.

Før i tiden var jeg ikke særlig begejstret for face mists, jeg synes det var noget af det mest overflødige at bruge. MEN så prøvede jeg en fra Elizabeth Arden (læs HER) som vente mit syn på face mists 180 grader. Jeg har efterfølgende været åben over for nye og taget alle mine gamle i brug.

Der er dog meget stor forskel på face mists, jeg kan godt lide de lette, som sprayer en let sky over hovedet. Stay fresh facial mist er kort sagt som at tage er brusebad. Der kommer en tand for meget ud og så er der ret meget tryk på, det grænser til at være ubehageligt. Og så giver den en meget skinnende hud.

Jeg synes det er lidt ærgerligt, for misten skulle have en masse rigtig gode egenskaber, som at afhjælpe tørhed og urenheder. Provitamin B5 plejer, reparere og fugter huden. Niacinamide (vitamin B3) mindsker urenheder og beskytter huden mod vandtab. Sodium hyaluronate tilføjer fugt, mindsker fedtet hud, reducere sebum OG virker anti-age.

Fix it T-zone serum, 50 ml. 120 kr.

Dette er et af de produkter jeg har glædet mig mest til at teste. Serumen indeholder granatæbleekstrakt fermenteret med mælkesyrebakterien Lactobacillius virker exfolierende. Pink pomelo der forøger cellefornyelsen, irisekstrakt der forebygger uren hud. Derudover mindsker serummen vandtab og giver fugt OG reducere fedtet hud.

I starten rådes der til at man kun bruger serummen 1-2 gange om ugen for at se hvordan ens hud reagere. Den kan i starten give rødme. Man skal også være opmærksom op, at hudens naturlige beskyttelse mod UV-stråler nedsættes, det er derfor ekstra vigtigt at huske solcremen. Ellers er det bare at bruge den som en almindelig serum, og selvom den hedder Fix it T-zone serum, kan den sagtens anvendes til hele ansigtet. T-zonen er bare der man som oftest har behov for hjælp af den slags hjælp, da det er der man oftest har tendens til fedtet hud. 1 pump er tilstrækkeligt.

Perfect tinted moisturizer, 50 ml. 120 kr.

Den her er lidt sjov. Jeg havde – ud fra dens navn – en forventning om at det måske ville være lidt alla en BB cream, en farvede dagcreme. MEN ud kom et grynet og gråt cremede produkt. Produktet skal virkelig masseres grundigt ind i huden, da det ellers kan efterlade små plamager af hvide gryn. Farvemæssigt synes jeg ikke den giver det store. Jeg kan se at cremen ændre farve og tilpasser sig min egen hudfarve, men det er ikke som jeg kender det fra BB eller CC creams.

Udover at cremen indeholder disse farvepigmenter er det også en fugtgivende ansigtscreme. Den indeholder det fugtgivende salturt og glycerin. Vitamin B3 der mindsker urenheder og sebum, reducere rødme og øger hudens spændstighed. Cremen har på grund af irisekstrakt en udjævnende effekt. Algeekstrakt virker antioxidativt og beskytter huden mod UVB skader og øger mængden af kollagen.

All day moisturizer, 50 ml. 120 kr.

Alle day moisturizer er en 24 timers fugtgivende ansigtscreme, der holder huden fugtmættet og i balance. Cremen indeholder salturt som reducere fugttab, styrke hudens naturlige barriere og udjævne huden samt glycerin der fugtgiver og antioxidantet vitamin E der beskytter huden. Indholdet af lakridsekstrakt forebygger inflammation og mindsker risikoen for irritation. Havekstrakt beroliger og reducere rødme. Derudover beskytter udtrækket fra alger mod UVB skader og øger huden mængde af kollagen.

Alt samme super lækkert. Cremen er så lækker, den er cremet, let og trænger hurtigt ind i huden. Huden efterlades dejlig blød, fugtet og velplejet og så synes jeg min ansigt syner klarere og friskere end ellers. 2-3 pump rækker til hele ansigt og hals.

No shine oil free gel, 50 ml. 120 kr.

Man kan sagtens mærke at dette er en gel, det er en noget anden konsistens end f.eks. all day moisturizer har. No shine oil free gel er blød, den skal masseres godt ind i huden. Huden efterlades ikke shine free umildbart efter påføring. Huden bliver let gummiagtig, men den skal lige have lov til at trænge rigtig ind i huden. Og det tager altså lige et øjeblik. Når den så er trængt helt ind, er huden mere glat og mat. 2-3 pump rækker til hele ansigt og hals. Gelen kan anvendes både morgen og aften.

Gelen er særligt egnet til hud med tendens til fedtet, irriteret og/eller uren hud – det vil sige min hud lige nu! Den indeholder kreatin der virker cellefornyende, opstrammende og forbedre hudens elasticitet. Allantoin der virker beroligende og modvirker irritation. Betaine tilføjer fugt og reducere pigmentforandringer. Sodium hyaluronate der reducere sebum, mindsker fedtet hud og modvirker rynker. Vitamin B3 der mindsker urenheder, reducere rødme og vandtab og sidst men ikke mindst indeholder den panthenol der fugter, plejer og reparere huden. Det er med andre ord lige noget for mig.

Afrundende om Plaisir Young Skin

Udover disse 10 gennemgået produkter, er der også et 11. produkt, nemlig all gone micellar wipes. Der er flere af seriens produkter som er lige noget for mig, især fordi jeg er begyndt at have utrolig meget fedtet hud. Jeg ved ikke lige hvad der er sket, det har stået på i et par måneder nu. Jeg synes Plaisir Ypung Skin rammer mine behov på en helt fantastisk måde; de fugter, reducere uren, fedtet hud og har en meget mild anti-age virkning. Og så er de jo super lækre at se på også!

Efter at have brugt Plaisir Young Skin produkterne synes jeg generelt, at min hud stråler mere, er friskere, sundere, renere og lysere at se på. Den er velplejet, blød og mangler ikke fugt. Hvilket alt sammen er virkelig positive resultater. Jeg synes produkterne har en rigtig fin kvalitet og så er de jo i en prisklasse er der til at betale! Alt sammen win win. Mine favoritter fra serien er; micellar water, renseskummen, scrub away og clean ud maskerne, T-zone serummet og all day moisturizer cremen.

Hvad synes du? Er der noget der frister?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Jeg har købt misten og jeg vil give dig helt ret i af den sprayer ikke særlig godt, jeg er begyndt og bruge den som en toner så kommer den på en vatrondel og det fungere super godt og efter af havde læst dit indlæg skal jeg da prøve noget mere fra den serie 🙂

    1. Sådan bruger jeg også de mists jeg ikke bryder mig om
      Der er også flere virkelig gode produkter i serien, så jeg du finder noget der falder mere i din smag end den lidt uheldige face mist!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *