Avéne cold cream har været mig uundværlig

avéne cold cream håndcreme 1

Nu ved jeg godt, at vi er ovre den frygtelige kulde og er gået foråret og sommeren i møde. Men jeg vil alligevel lige fortæller jer om denne cold cream håndcreme fra Avéne. Hvis du følger med på Instagram har du måske opdaget at jeg i den kolde del af ”foråret” viste et billede af cremen i forbindelse med at mine hænder og især mine knoer havde det forfærdeligt?

Men i hvert fald så har jeg været cold cream håndcremen dybt taknemmelig. Den har virkelig været en lifesaver for mine tørre, sprukne og svigende knoer, som jeg fik i forbindelse med kulden. Jeg har faktisk aldrig oplevet det så slemt hos mig selv før! Generelt er jeg rigtig glad for brandet Avéne, trods at jeg ikke har testet så forfærdelig mange af deres produkter. Til gengæld har jeg en masse på ønskelisten.

Vinterens (og forårets) kulde var hård ved mig

avéne cold cream håndcreme 2

Før og efter billede

Som I også kan se på billederne herover har mine knoer haft en slem omgang. Jeg kan godt fortælle at det gjorde ond. Og det gør det ikke ligefrem bedre, at mit job indebærer at jeg spritter hænder ca. hvert 5. minut. Men Avénes cold cream håndcreme hjalp! Og det var inden for relativ kort tid. Allerede efter en ugers flittigt brug havde mine hænder og knoer der betydeligt bedre.

Avéne cold cream håndcreme…

… er en fantastisk håndcreme. Og ikke bare fordi den udøver mirakler med de tørre hænder. Den har nemlig også nogle af de kvaliteter som jeg værdsætter ved en håndcreme. Den absorberes hurtigt i huden – i starten når den påføres, bliver huden lettere mælkehvid, som om cremen ikke vil trænge ind, men der går et øjeblik så er den inde. Huden efterlades med en skøn, blød og behagelig følelse, en smugle mat og på inden måde fedtende.

Håndcremen er hvid og har en tyk, men også en meget let konsistens. Derudover har den en let, mild og en smugle naturlig duft. Jeg kan meget godt lide dens duft. Cremen har desuden en langtidsvirkende effekt, som holder selvom man vasker hænder.

Har du prøvet cold cream håndcremen fra Avéne?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *