Essie gel setter top coat – er den det værd?

essie gel setter top coat

Farverne: Rock the Runway & Fairy Tailor

I dag skal det handle om en top coat fra Essie; nemlig deres gel setter top coat. Essie er et at de lidt dyrere neglelakbrands, men til gengæld synes jeg også at holdbarheden for selve lakkerne alene er ret god. Med mindre at man selvfølgelig laver noget hvor man bruger og slider hænderne og neglene meget.

En top coat generelt forøger holdbarheden af en neglelak og giver det sidste finish. Men der findes SÅ mange top coats så hvorfor lige vælge denne? Det skal jeg fortælle dig, for jeg synes bestemt at det er en god top coat af slagsen.

Essie gel setter top coat

Ikke nok med at gel setteren beskytter og forsegler lakken, så har den også samme effekt som en gel lak. Og den kan bruges helt uden en UV-lampe. Selve top coaten har en tykkere formel end mange andre top coats jeg har prøvet. Måske med undtagelse af den fra essence cosmetics gel lak serie, der har samme tykke konsistens. Om ikke andet, så giver den her lidt tykke top coat både følelsen og udseende af at have en gel lak på neglene.

Det anbefales af man først anvender en base coat for at beskytte neglene mod misfarvning, efterfuldt af 2 lag farvet lak, som afsluttes med et lag gel setter top coat. Den kan desuden bruges på alle neglelakker, uanset mærke, den er ikke kun forbeholdt Essies egne lakker.

Jeg har testet top coaten ved at have den på de ene hånd og ikke på den anden. Den umiddelbare effekt er, at lakken med top coat er meget flottere. Lakken syner tykkere, overfladen er pænere og mere ensformig og så skinner lakken bare meget mere. Gel setter top coat har en unik formel, som gør at den giver et ultra glasfuldt resultat. I forhold til holdbarheden, synes jeg umiddelbart ikke at top coaten giver noget ekstra, men det er fordi jeg oplever, at Essie lakkerne i sig selv har en fantastisk god holdbarhed! Så, 1: køb Essies lakker på grund af den gode holdbarhed og 2: køb gel setter top coaten på grund af det lækre finish den giver lakken.

Bruger du Essie neglelakker?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *