Stuhr er gået vegansk men ny hårplejeserie

stuhr vegan 1

Sturh har lanceret et helt ny og vegansk hårplejeserie bestående af en shampoo og en balsam, som er velegnet til alle hårtyper: Stuhr vegan. Begge produkters emballage er plantebaseret og indeholder en unik kombination af naturlige planteekstrakter for et velplejet hår. Produkterne er beriget med amazonian planteekstrakt, som er rig på omega 3, nærende vindruekerneolie, økologisk aleo vera og beroligende panthenol.

stuhr vegan 2

Jeg havde en forventning om at produkterne ville have samme fantastiske duft, som Stuhrs produkter normalt har. Men nej, det er en helt anden duft. Om end en duft jeg er knap så begejstret for. Jeg synes den er meget skrap, og har en syrlig nuance, ikke citrus, som bare kan mærkes hele vejen ind i hovedet og give mig en smule hovedpine.

Men ser jeg bort fra den kraftigt parfumeret duft, som er en smagssag, men derudover imponere det heller ikke. Jeg vil også sige at når produkterne er i brug, så er duften ikke så slem, som når jeg dufter til dem direkte fra tuben. Jeg synes umiddelbart at shampooen er OK, den har i hvert fald nogen gide egenskaber i brug. Den er drøj i brug, den skummer godt op og den gør mit hår rent. MEN jeg oplever desværre ikke, at den holder mit hår rent særlig længe! Jeg plejer at vaske det med med shampoo hver anden dag, men på andendagen med dette sæt, ser mit hår meget fedtet ud! Balsammen har også skuffet mig. Jeg synes ikke, at jeg kan mærke den store forskel i mit hår med og uden balsam. Som minimum plejer jeg at kunne mærke, at håret som har fået balsam (mine spidser), bliver betydeligt blødere og glattere end resten af håret. Men der er ikke rigtig noget at komme efter. Efterfølgende er mit hår OK nemt at rede ud, men det kunne også være nemmere.

SÅ alt i alt er denne veganske duo bestent ikke faldet i så god jord hos mig. Måske du allerede er stødt på duoen i en af butikkerne og har duftet til Stuhr vegan produkterne?

Og en kort bemærkning om mit smukke hårspænde fra Sui Ave

sui ave

Jeg synes at det er passende at vise jer mit Sui Ave hårspænde i dette indlæg. Farverne på spændet er nemlig det perfekte match, til de Stuhr vegan hårplejeprodukterne. Det er svagt lysegrønt på ydersiden, som er prydet med mange smukke glitrende sten. På indersiden er spændet mere neutralt, med sin meget sarte lyserøde farve. På indersiden oppe i håndtaget er der også en kant af små sten. Og jeg kan godt fortælle jer at det er flot! Det glitrer og fanger alle lyskilder på smukkeste hvis.

Bruger du nogen af Stuhrs hårplejeprodukter? I så fald hvilke? Måske du også har et af Sui Aves smukke hårspænder?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *