Så fik jeg endelig testet Matas luksus striber

matas luksus striber 1

Det er ikke nogen hemmelighed, eller noget overraskelse, at jeg prøvet mange af Matas stribede produkter, og mange produkter har jeg været rigtig glad for. To striber som jeg bliver ved med at genkøbe er deres avocado showercream * og deres dybderensende shampoo *. Sidstnævnte er eminent til dig der bruger stylingsprodukter, du kan eventuelt læse en af mine små historier fra efterskolelivet HER, hvor den dybderensende shampoo redet mit hår fra barbering.

Men faktum er, at jeg faktisk kun har prøvet ét produkt fra deres luksus striber. Om end et produkt der er vildt lækkert; nemlig deres luksus sukkerscrub, men mere har jeg heller ikke prøvet. Og hvorfor har jeg ikke det? Jeg ved det ikke. I forhold til hvor gode oplevelser jeg har med Matas striber og deres luksus sukkerscrub, så burde jeg have prøvet flere af deres luksus striber.

Matas luksus striber

Jeg har købt shampoo, balsam, body scrub, body shampoo og body lotion fra Matas luksus striber for rigtig at kunne teste serien. Dog er produkterne af det gamle design – måske du har set at de er ved at give de stribede produkter nyt design? Generelt så har produkterne ingen umiddelbar duft, selvom der er tilsat parfume med omtanke for huden. Men duften har mest af alt en neutrale aura. Og det er nok den eneste ting jeg er ked af. Jeg synes produkter med en skøn duft, om det er parfume eller af naturlig oprindelse, giver en bedre helhedsoplevelse.

Til håret

Shampooen er en let og flydende en af slagsen, den giver håret intensiv pleje med antioxidativ collagen, der beskytter hårets naturlige barriere og collagen der styrker og plejer håret. For at fugte hovedbunden, er shampooen også tilsat glycerin. Den er drøj i brug og skummer rimelig godt op. Mit hår efterlades rent og pænt. Jeg bruger altid en balsam efter at have brugt en shampoo, og dertil kommer luksus balsammen. Den har en tykkere gel-creme konsistens og samme plejende indhold som shampooen. Balsammen gør håret glat og blødt, men der er ikke nogen waow-effekt over den og dens effekt. Jeg oplever ikke at den gør håret nemmere at rede ud, som makkerparret ellers lover, faktisk virker mit hår mere filtret end normalt.

Til kroppen

Bodyscrubben er en tyknede gel med en masse små bambus slibekorn, for at gøre huden blød, glat og smidig. Skrubben er beriget med collagen, der øger fugtigheden og elasticiteten i huden og glycerin der fugter, blødgør og gør huden mere smidig. Det er en meget mild scrub og knap så effektiv. Og ikke i nærheden af den lækre luksus sukkerscrub *, som jeg synes du skal prøve, næste gang du står og mangler en godt bodyscrub.

Bodyshampooen giver en virkelig skøn oplevelse, når den er i brug. Og det er bodyshampooen i sig selv der er lækker. Måden den føles på huden og den lette skummen, er en fornøjelse. Bodyshampooen hjælper med at beskytte hudens barriere, da den indeholder antioxidativ collagen, så huden forbliver frisk og velplejet. Derudover indeholder den ligesom bodyscrubben også fugtgivende glycerin.

Bodylotionen er let, flydende og drøj i brug. Den er meget fugtig og gør både huden blød og fugtet. Den trænger relativt hurtigt ind, men ikke mere end at jeg stadig kan mærke at huden er fugtet, på en ikke-fedtende måde. Lotionen indeholder samme plejende indhold som vi også møder i de andre produkter; collagen og glycerin.

matas luksus striber 2

Overordnede set, så er Matas luksus striber meget almindelige produkter. At de hedder luksus, ved jeg ikke om giver mening i forhold til deres andre lækre produkter at sammenligne med. Mine favoritter må helt klart være bodyshampooen og bodylotionen, der begge er en fornøjelse, trods at de ikke har nogen lækker duft at følges med.

Har du prøvet Matas luksus striber og hvad synes du om dem?

Kærligst C.

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *