Vand ondulation mod elektrisk hår

vand ondulation mod elektrisk hår

Jeg døjer pt med alt for meget elektrisk hår. Når jeg reder det igennem om morgenen knitre det helt, så jeg er bange for at det lige pludselig begynder at slå gnister – det er helt sindssygt, det lyder som en stjernekaster fra hovedbund til spidserne i hele håret. Jeg er efterhånden ved at løbe tør for ideer, jeg synes jeg har prøvet så meget; balsam, diverse hårkurre, diverse olier – den eneste olie der rent faktisk har hjulpet mod elektrisk hår var hindbærkerne olie, men som jeg også tidligere har forklaret, så gør hindbærkerne olien håret meget stift, og kan derfor kun bruges i spidserne, og det er desværre ikke kun mine spidser der er et problem.

Så da jeg så den her vand ondulation i Matas, måtte den prøves af – den koster 50 kr.! Havde jeg ikke været så træt af mit elektriske hår havde jeg ikke købt den. Men den skulle så afhjælpe statisk elektricitet. Måden vand ondulationen skal bruges, er efter man har været i bad og har håndklædetørt sit hår, så skal håret gennemvædes med det, og når man har så langt hår som mig, skal der bruges ret meget. Desuden er det virkelig besværligt at påfører håret, det er lige så tyndt som vand, så det duer ikke at hælde det ud i hænderne for at kramme det ind i håret, jeg har påført det ved at tage mit hår i hænderne, også hændt vand ondulationen ud i håret og så prøve at massere det lidt rundt. Hænderne kommer til at klistre efter brug. Når det er påført i det håndklædetørre hår, skal håret redes igennem. Jeg kan godt forstå at det skal redes gennem inden det tørre, for selv om jeg har redt det hver gang, så ligner og føles det som om det har været touperet når det er tørt, det ser slidt og tørt ud – men det hjælper faktisk også på elektrisk hår, det meste af tiden i hvert fald.

Jeg havde en episode hvor jeg havde brugt vand ondulation aftenen før, og så prøvede jeg en masse forskelligt tøj i en tøjbutik og ved bluse i noget silkelignende stof knitrede mit hår alligevel, men ellers har der ikke været nogle problemer i forhold til det elektriske hår. Men jeg synes det er irriterende at det skal se så slidt, og filtret ud.

Hvad gør du mod elektrisk hår?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *