Stuhr i den smukkeste limited edition

stuhr limited edition 1

Måske du allerede har set dette limited edition makkerpar fra Stuhr i blandt andet Føtex? Hvis ikke, så se lige på dem! De er simpelthen Gude smukke i mine øjne. Jeg er vild med designet, som spillede en stor rolle da de blev købt med hjem. Jeg er helt pjattet med blomster, planter og alt i stil med flora danika, så hvordan kan jeg andet, end at blive smask forelsket i dette limited edition Stuhr sæt? I designet ses blandt andet nogle af de vilde planter vi kender fra vejkanten, som de smukke valmuer.

Nok om designet, nu om indholdet

Når men udover det flotte ydre, så var der også en anden lille detalje, som gjorde at de måtte med hjem. Både shampooen og balsammen har nemlig den mest fortryllende duft. De dufter sødligt, blomstret og faktisk også som jeg husker duftviskeleder med jordbær, duftede da jeg var barn. Desværre hænger den skønne duft ikke rigtig ved i håret synes jeg.

Shampooen har et hvidt marmorskær over sig, mens balsammen er bare en hvid cremet masse. Konsistensmæssigt synes jeg, at de er meget ens. Shampooen er drøj i brug og skumme dejlig meget op, og så er den let at skylle ud igen efterfølgende.

Meget normale

Generelt om parret, så efterlades mit hår rent. Det gælder også, når jeg har brugt en del hårstylingsprodukter, som kan side godt fast i håret. Derudover bliver mit hår let at rede ud. Men derudover er det sådan set et meget normalt shampoo og balsam makkerpar. Jeg oplever ikke, at der er noget ekstraordinært over deres effekt på håret. Vigtigst er bare, at mit hår efterlades rent og behageligt. De gør IKKE mit hår fedtet og de giver IKKE mit hår en mærkelig struktur.

stuhr limited edition 2

Deler du samme passion for blomster designet som jeg gør? Om ikke andet så skal du være hurtig, hvis du skal nå at have fat i produkterne, da det er en limited edtion udgave.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *