Ide til mors dag gave: L’Oréal Revitalift Red Cream

L’Oréal Revitalift Red Cream 1

Mors dag er lige rundt om hjørnet, den 12. maj, og der skal hun selvfølgelig forkæles. Om det er en blomst eller en fin gave eller sågar en tegning, er vel som sådan ligegyldigt det er tanken der tæller. Jeg synes i hvert fald at min mor skal forkæles, og jeg tænker at hun skal have nogle produkter fra L’Oréal Revitalift serien. Det nyeste produkt i Revitalift serien er deres Red Cream til alderen 40 år+. Revitalift Red Cream er en opstrammende anti-age dagcreme. Den er beriget med rød ginseng, der øjeblikkeligt giver huden en frisk glød. Desuden indeholder den også proretinol (A vitamin), som behjælper at huden opleves fastere og glattere allerede efter 7 dages brug.

L’Oréal Revitalift Red Cream 2

At skønhed kommer indefra er både velkendt og korrekt – det gælder uanset alder. Skønhed handler ikke om alder, men derimod om unik stil, sunde valg og gode rutiner. Når det er sagt, bliver gode skønhedsrutiner vigtigere med alderen, så det glødende og stærke indre også afspejles i det ydre.

Med alderen bliver vi klogere på os selv og vores omgivelser. Men mine snart 24 år på bagen, har jeg ikke nær så meget livserfaring som min mor har. Men jeg lærer af hende hele tiden og ser op til hende, og en jeg har meget kær.

Fakta er dog at huden med alderen mister sin spændstighed og at blodcirkulationen bliver langsommere. Den modne hud er derfor længere tid om at restituere, og kan med fordel hjælpes på vej for at bevare gløden. Og her kommer ingrediensen rød ginseng til sin rette. Dagcremen er en meget let cremen og har en let rødlig/koralfarve. Jeg synes at dens duft minder lidt om ler blandet med en mild moden duft. Cremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader den glattere og let fugtet.

L’Oréal Revitalift Red Cream 3

SÅ en udmærket ide til en mors dags gave. Hvad giver du din mor på mors dag?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg