Nu laver Maui Moisture andet end hårpleje

maui moisture body wash 1

Jeg har kun testet én hårplejeserie fra Maui Moisture og den var virkelig god. Derfor synes jeg også at det er rigtig spændende, at de nu har udvidet med fire eksotisk duftende body wash, der har hvert sit formål. Og så ser de jo både lækre og saftige ud.

”Feel Good About Looking Beautiful”

Generelt så er Maui Mouisture et brandt inspireret af ingredienser, der er fundet og håndplukket på tropiske øer som Maui og Hawaii. Deres produkter indeholder en unik blanding af aloe vera juice og kokosvand, som både plejer hud og hår. Maui Moisture er vegansk og indeholder hverken sulfater, silikone, syntetiske farvestoffer eller mineralske olier.

maui moisture body wash 2

De fire Maui Moisture body washes

Pineapple Papaya Body Wash – til olieret/kombineret hud

Maui Moisture Pineapple Papaya Body Wash opfrisker, fugter og balancerer olieret og kombineret hud. Den indeholder bl.a. sød ananasekstrakt, tropisk mango og blødgørende papayasmør, som tilsammen sikrer, at din hud stråler.

Frangipani Body Wash – til tør hud

Den nærende Maui Moisture Frangipani Body Wash er særlig velegnet til tør hud. Body washen beroliger, blødgør og giver huden en sund udstråling. Dens eksotiske blomsterduft af frangipani og orkidé bringer den frodige og tropiske natur med sig ind i badet.

Shea Butter Body Wash – til tør og meget tør hud

Den farverige body wash er takket være sit indhold af cremet shea butter og nærende kokosolie perfekt til meget tør hud. Maui Moisture Shea Butter Body Wash blødgør, fugter og giver nyt liv til huden og simulerer samtidig sanserne med sin sommerlige tropeduft.

Volcanic Ash Body Wash – til medtaget og trist hud

Maui Moisture Volcanic Ash Body Wash giver en ekstra grundig detox af huden. Varianten indeholder udrensende vulkansk aske, rensende bergamot og citrus samt beroligende ingefær, der hjælper med at opfriske, genopbygge og gennemfugte trist hud. Perfekt efter sommerens udskejelser i sol, salt- og klorvand.

Disse Maui Moisture Body Wash blev lanceret i maj måned og forhandles eksklusivt på matas.dk

maui moisture body wash 3

Volcanic Ash Body Wash & Pineapple Papaya Body Wash

Jeg har testet de to varianter, som jeg synes lød mest interessant. Jeg valgte Pineapple Papaya Body Wash med en forventning om en himmelsk duft. Og Volcanic Ash Body Wash, da jeg synes indholdet af vulkansk aske var rigtig interessant. Jeg er dog ret skuffet over disse body wash. Jeg oplever nemlig ikke at de er anderledes i forhold til andre shower gels.

Som jeg også har skrevet længere oppe, så er Pineapple Papaya Body Wash velegnet til olieret og kombineret hud. En hudtype som jeg vil kategorisere mit ansigt i, men ikke min krop. Alligevel ville jeg rigtig gerne teste den, da jeg ikke har set denne type af produkt før. Foruden den lækre duft, som er lige så lækker som jeg havde forstillet mig, den dufter nemlig af noget der minder om københavnerstang isen, men ellers er der altså ikke noget specielt over den. I og med at den er velegnet til olieret og kombineret hud, havde jeg en lille bange anelse om at min hud måske ville tørre lidt ud, men det er heller ikke noget jeg har oplevet, hvilket er positivt. Det er blot en helt almindelig kropsvask med en skøn duft.

Også Volcanic Ash Body Wash retter sig mod en spændende hudtype, nemlig trist hud. Og heller ikke det vil jeg kategorisere min egen hud som, men jeg var lidt betaget af den her detox, som den skulle give huden. Jeg havde forventet at produktet ville være meget sort, men som I kan se på billedet ovenover, så er det faktisk bare perlemor med et meget svagt gråt skær. Også denne var en skuffelse, det er også bare en almindelig kropsvask, anden effekt oplever jeg simpelthen ikke. Duften er ikke lige så eksotisk som Pineapple Papaya Body Wash. Denne har et snært af noget maskulint over sig med et svagt syrligt tvist.

maui moisture body wash 4

Kender du Maui Moisture?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *