8 nye vippe modeller i butikkerne

depend artificial eye lashes AW18

Jeg har sagt det før, og siger det gerne igen; Depends artificial vipper * er blandt de eneste kunstige vipper jeg, som nybegynder på området, kan finde ud af at bruge. Jeg synes de er nemme at arbejde med, de er flotte og så sidder de også godt. Et par lange og fyldige vipper gør bare underværker for en smuk makeup.

8 nye styles

Her i efteråret har Depend lanceret hele 8 nye styles af kunstige vipper, som allerede nu er i handlen. De kan fås i både Matas, Salling og Magasin, har I set dem? Blandt nyhederne er der blandt andet et nyt sæt af singlevipper, Annica, for et mere naturligt look. Alle artificial vipperne fra Depend er håndlavet af naturligt hår, og så har de alle en tynd og fleksibel hæfteflade. En pakke vipper indeholder en lim, men Depend har faktisk også en ”stor” lim, som man kan købe separat. Jeg tænker den er rettet mod storforbrugerne af kunstige vipper. I hvert fald så er den lille lim, der medfølger nok til mit forbrug af vipper.

TIP: Hvis der sidder overskydende lim på øjenlåget eller vipperne, når den kunstige vippe er fjernet, er den nemmeste måde at fjerne det, ved at bruge øjenmakeupfjerner MED olie.

Mine personlige favoritter er Molly og Svea. Molly: Kortere, fyldig vippe i en populær kæk model, både naturlig og festlig. Svea: Fyldig vippe i en populær kæk model, både naturlig og festlig. Begge sæt er i den mere naturlige stil, men hvor man stadig får et smukt buk, volumen og ekstra længde af vipperne.

Bruger du kunstige vipper eller anden form for vippe forlængere? Jeg har selv prøvet vippeserummet fra Mavala og RevitaLash. Og så er jeg faktisk pt. også i gang med at teste et vippeserum fra NeuLash, som I slevfølgelig får en opdatering på når jeg har testet færdig. Derudover har jeg også prøvet mig med et lash lift.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *