Test af L’Oréal Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick

Ultra Matte Lipstick 1

Fra i morgen af skal vi til at bære mundbind noget nær alle steder. Derfor kan det (næsten) også være lige meget med at bære læbestift. Øv øv, jeg har nemlig lige testet tre forskellige slags som alle snart er klar på bloggen, og disse fra L’Oréal Paris er de første. De Læbestifter som jeg har testet i denne omgang er de smukke L’Oréal Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick, som jeg har købt i tre forskellige nude-ish farver. I serien af læbestifter er der nogle seriøs smukke farver, mine tre er: No Hesiration, No Cage og No Doubts.

L’Oréal Paris Color Riche Ultra Matte Lipstick er en række af lækre, silkebløde og moderne læbestifter, der får læberne til at se lidt mere attraktive ud. De matte og cremede læbestifter glider fløjlsblødt henover læberne, og er super lette at påføre, hvilket gør at man får flotte og præcise linjer hver gang. Derudover indeholder de jojoba-olie, som tilfører læberne fugt og pleje, så de ikke udtørrer, men i stedet bevarer deres fylde og den glatte overflade. En let måde at pifte ethvert look op på.

Se dem lige altså!

Ultra Matte Lipstick 2

No Hestation // No Cage // No Doubts

Holdbarheden er OK, man skal bare have læbestiften med sig, så den lige kan friskes op efter et måltid.

Jeg synes virkelig godt om dem. Farverne er smukke, de er utrolig godt pigmenteret, nemme at arbejde med og dejlige at have på. De klistrer ikke. MEN, og det er et stort men, så skuffer de i forhold til at “Ultra Matte” indgår i navnet. De er nemlig ikke spor matte. De skinner heller ikke. De er nok bare en flot blanding mellem mat og cremet. Så det jeg vil sige er at de ikke lever op til deres navn, men at de er fantastiske alligevel.

Har du prøvet læbestifterne selv? Hvis ikke, så kan du i dag få dem til en god pris hos NiceHair.dk hvor der er er minimum 25 % på makeup og hudpleje. Og så får du selvfølgelig ekstra 5 % rabat med koden HB5.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *