På med hyggetøjet og tænd lidt hyggelys

hunkemoller morgenkåbe 1

Mine næste to ”arbejdsdage” er nattevagter. Jeg er ikke den store fan af dem desværre, jeg synes det er hårdt at være oppe og skulle være effektiv på det tidspunkt af døgnet. Jeg har et stort sovehjerte og det har jeg altid haft. Og for at det ikke er nok, så fungere jeg ikke den efterfølgende dag. Jeg er rigtig dårlig til at sove efter en nattevagt og i min vågne tid, er jeg stort set bare en omvandrende zombie. Det er sådanne dage jeg ikke gider at lave noget som helst, faktisk kan jeg sagtens afholde hele dagen i min sofa i varmt og blødt hyggetøj.

I starten af november måned kom en pakke fra Hunkemöller, som jeg havde bestilt og glædet mig til at modtage. Mest af alt fordi de har så mange lækre morgenkåber hvoraf jeg bestilte en af dem. Den er lysegrå, lang, i fleece, utrolig varm og så er den simpelthen så tyk og blød at du drømmer ikke om det! Den fås også i både rød, blå og grøn.

Badekåbe eller  morgenkåbe

hunkemoller morgenkåbe 2

På hjemmesiden står der godt nok at det er en badekåbe, men i mine øjne er der altså en stor forskel på en badekåbe og en morgenkåbe. En badekåbe er i mine øjne en slå-om i håndklædelignende stof, som sagtens kan suge resterne af vand på kroppen, hvis der skulle være noget efter et bad. Denne jeg har fået ville ikke være særlig lækker at have på, hvis kroppen stadig var lidt fugtig! Der vil jeg 100 % fortrække at bruge den som en morgenkåbe; tage den på om morgenen, så kroppen kan holde varmen efter at have ligget under dynen hele natten. Eller dagen.

hunkemoller morgenkåbe 3

Hyggelige og søde julestrømper

Komfortabelt undertøj

Foruden den skønne morgenkåbe bestilte jeg også et sæt undertøj, der indbyder til afslapning, en bralette og tilhørende (mormor)trusser.

hunkemoller morgenkåbe 4

Nogen gange synes jeg bare at bh’er er rigtig irriterende, hvilket også resultere i at jeg nogen gange slet ikke bruger bh når jeg har fri. Men der findes en type af bh’er/toppe til lige at holde dem på plads, de såkaldte braletter. Sættet jeg har købt er et komfortabelt og sømløst sæt i stort ribstof. Braletten er forformet og med regulerbare skulderstropper, og så kan vatteringen tages ud hvis dette ønskes. Der er som sagt ikke meget sexytime over sættet med det er super lækker at have på.

SÅ i de kommende dage, når jeg kommer hjem fra nattevagterne, er det bare på med det varme hyggetøj, tænd for alle lyskæderne og hyggelyset og på med en god film. Så kan det være at jeg er mig selv igen, når vi når til weekenden.

Går du i nattevagt? Hvordan har du det med det?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *