Styling af håret så det holder med Björn Axén

björn axén dry spray 1

Der skal faktisk ikke så meget til før, at en fin frisure holder endnu bedre. Mit allerbedste tip vil jeg dele med jer i dag. Det handler om at give håret tekstur før du sætter det. Om teksturen kommer ved at turpere håret, eller ved at bruge en teksturgivende tørshampoo eller noget helt tredje er op dit dig, og hvad du selv synes fungere.

Tekstur og volumen er hemmeligheden

Jeg bruger gerne Björn Axén Dry Spray Texture & Volume som IKKE er en tørshampoo, men en spray der er virkelig god til at give tekstur i håret. For det første så kan man skabe en lækker frisure på inden tid, hvis du blot ønsker løst hår med fylde og tekstur. Og for det andet så er håret super nemt at sætte, når det har fået godt med tekstur. Desuden ser det opsatte hår også bare mere råt og lækkert ud, når der er tekstur og volumen i håret. Endnu bedre, så oplever jeg selv at frisuren holder væsentligt bedre når den har fået sådan en behandling, kontra det naturlige hår.

For at tilføre håret volumen skal du fokusere på hårrødderne. For både tekstur og volumen skal du spraye hele håret med god afstand (ca. 15 cm). Björn Axén Dry Spray Texture & Volume skal anvendes i tør hår og kan anvendes af alle hårtyper og hårlængder.

Sprayen er virkelig god, den giver ekstremt meget tekstur til håret og det er lige med det samme. Det føles mest af alt som om håret er meget filtreret, stift og indeholder alt for meget hårspary, men der er ikke sådan det ser ud. Det eneste minus ved denne spray, er for mit vedkomme dens knap så forførende lugt.

björn axén dry spray 1

Men men men man kommer også rigtig langt med en hårspray, som kan anvendes altid. Selv når jeg bare har mit hår oppe i en kedelig hestehale bruger jeg ofte hårspray til at holde på alle de små fimrehår. De stritter i ALLE retninger som en glorie om mit ansigt. Det er møj hamrende irriterende! Men for at komme tilbage til sporet, så er en hårspray uundværlig i enhver husstand. Især når håret skal sidde pænt.

Sammen med Dry Spray Texture & Volume har jeg testet Björn Axén Megafix Hairspray Super Strong Hold, der giver den endelige frisure ekstra stærkt hold, samt giver håret en smuk glans. Desuden indeholder sprayen også UV-beskyttelse.

Har du et godt tip eller tricks til når du styler dit hår?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *