Min nye yndlingslæbestift fra Clinique

Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation 1

Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation 2

Jeg har hermed fundet mine nye yndlingslæbestifter og de er fra Clinique. Læbestifterne har simpelthen overrasket mig så positivt at de, og især én farve er blevet mine nye yndlings. Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation hedder de. Ideen med læbestifterne er at man med Cliniques ”Shade-Match Science hjulet” skulle kunne finde frem til den perfekte Even Better foundationnuance og dermed også få forslag til tre matchene læbestifter til ethvert humør: naked, casual eller glam. Jeg kan dog ikke selv finde det såkaldte hjul på Cliniques hjemmeside, men jeg er vild med ideen.

Det skal dog lige tages i mente, at det selvfølgelig bare er en guideline, og det er ikke et must, at man bruger hverken Even Better Foundation eller hjulet. Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation findes i mange super flotte nuancer, så der er rig mulighed for at finde en eller flere nuancer, som passer til netop dig. Jeg har testet to af farverne; 04 Subtle og 13 Closer:

Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation 3

Læbestifterne hjælper med at fremhæve ens hudtone og undertone. De er beriget med vitamin E og nærende ingredienser, som både fugter og plejer læberne. Dette sikre et langtidsholdbart resultat. Det er altså både et produkt som giver en smuk og intens farve, men det er også et plejeprodukt som plejer og fugter læberne.

Derfor er jeg vil med dem

Det der gjorde at jeg faldt for Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation allerede første gang jeg prøvede dem, var deres ekstremt lækre, bløde og smidige konsistens. Farverne er intense og præcise i applikationen, så de sidder bare spot on lige med det samme. De stryger hen over læberne som var det en læbepomade, og så er de bare virkelig behagelige at have på læberne. Det føles som en god læbepomade; læberne er blød og fugtige. Farven 04 Subtle har jeg brugt stort set hver dag siden jeg modtog den til test. Farven er det perfekte match til mine læber, og min hudtone, den er som skabt til mig. Den er helt perfekt til hverdagslooket. Hvis vi lige ser bort fra at vi skal gå med mundbind hele tiden og læbestift i den forstand er overflødig. Den anden farve, 13 Closer, er også en smuk efterårsfarve. Dog synes jeg at den er en tand for mørk til mig, jeg synes ikke at jeg bære den så flot.

I forhold til at de lover en holdbarhed på op til 8 timer. Så vil jeg sige nej. Lige så snart at jeg har spist et måltid, så skal læbestiften opfriskes. Det er især tydeligt hvis det er den mørkere 13 Closer som jeg har haft på.

Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation er desuden glutenfri, parabenefri og uden phthalater.

Har du prøvet Clinique Even Better Pop Lip Colour Foundation endnu?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. God farve synes jeg og den klæder dig 🙂
    Jeg har ikke prøvet den endnu, men det er snart jul, så måske jeg kan nå at blive begavet med en og gerne samme farve som din 🙂
    En “stormende” dag ønskes du herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *