RFSU – slut med indgroet hår

rfsu slut med indgroet haar

Jeg har fundet en lille intim-serie bestående af fire produkter fra rfsu. Serien består af en daily wash, easy shave, cooling balm og ingrown hair cream – alle produkterne er milde, skånsomme og dermatologisk testet og kan derfor også med fordel benyttes til intim områderne – men også alle andre steder.

Daily wash er en intim sæbe uden parfume, den indeholder mælkesyre for at lindre irritation samt fugte huden. Sæben bevare den naturlige pH-balance og kan derfor anvendes dagligt, derudover har sæben en anti-lugt formel, som giver friskhed hele dagen.

Easy shave er en klar barbergel, så man kan se hvad man laver, gelen giver en mild og skånsom barbering, med mindre irritation end andre barberingsgeler – især velegnet til intime områder. Gelen har en meget mild og skøn duft.

Cooling balm er en kølene gel der påføres efter barbering, gelen genopretter huden og reducere røde knopper og irritation i huden. Gelen har en skøn, mild duft af sød melon, og er rigtig behagelig at bruge, der er ingen svigen, som jeg lidt havde frygtet.

Ingrown hair cream er en forebyggende creme mod indgroede hår, cremen påføres efter hårfjerning, om det er barbering, voks, epilering er lige meget, cremen skal bruges regelmæssigt og dermed også mellem hårfjerning. Den kan bruges alle steder man måtte have problemer med indgroet hår; ben, bikinilinje, under armene, hagen osv. Cremen er udstyret med en frugtsyre, der mildt exfoliere huden (cremen skal ikke skylles af). Kan med fordel påføres om aftenen, så den kan virke natten over.

Jeg er især glad for min cooling balm, jeg synes den er rigtig behagelig og hjælpsom, især i forhold til problemer med røde knopper. Alle fire rfsu produkter forhandles blandt andet i Matas, til omkring 50 kr. pr. produkt.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Hej jeg kan ikke rigtig læsemig til nogle steder om cooling balm skal skylles af eller om den bare skal blive på?

    Håber du kan hjælpe mig 🙂

    1. Hej Tanja! Jeg skyller den aldrig selv af 🙂 Jeg ved ikke om du har prøvet den endnu, men det er faktisk ikke rigtig en balm, men en meget let gel, som trænger relativt hurtigt ind i huden 🙂