Avocado serie fra Matas striber

DSC_0056

Gennem tiden har jeg prøvet rigtig mange forskellige produkter inden for Matas’s egen serier, blandt andet deres striber. Der er rigtig mange gode produkter, og et par knap så gode, men disse to produkter, fra deres Avocadoserie, er to produkter jeg er blevet ved med at købe, når de er brugt op. Også andre produkter fra serien er rigtig gode, generelt er dette nok min yndlingsserie fra Matas striber.

Den ene er en showercream, den er uden parfume og kan med god samvittighed påføres hele kroppen. Den har en fyldig konsistens, og efterlader huden blød og fugtet. Jeg har altid denne showercream stående i badet, da jeg bruger den meget ofte. Jeg kan ellers godt lide dufte fra badeprodukter, fordi man kan få rigtig mange fantastiske dufte, men lige med denne her showercream, er jeg fint tilfreds, med at den er uden parfume, fordi den er god på mange andre måder.

Den anden er en bodycreme, også den er uden parfume. Men det bedste ved denne bodycreme er at den trænger rigtig hurtig ind i huden og huden føles ikke fedtet, hvilket jeg person ligt elsker. Jeg bryder mig ikke om at smørger min krop ind i en creme og så gå og klistre i lang tid efter, samtidigt med at den efterlader huden velplejet, fugtet og smedig. Dette er klart en af mine favorit cremer, og så fås den til en meget venlig pris af kun 54,95 kr. for 250 ml. Prisen på Showecreamen er det sammen desuden får man dobbelt så meget produkt, og Matas laver tit gode tilbud på deres striber, personligt venter jeg altid med at købe dem til de er på tilbud. 🙂

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *