Talika og deres ansigtsmasker

Først og fremmest vil jeg gerne komme med en lille tilståelse. Siden sheetmasker begyndte at komme frem, har jeg haft en kæmpe modstand mod dem. Mest af alt fordi jeg ikke synes at de gjorde nogen som helst forskel på min hud. Men gennem tiden, som jeg har testet mange forskellige slags, og nærmest tvunget dem ind i en rutine der passede mig, er jeg begyndt at holde af de her spøjse masker. For det første fordi de har udviklet sig og er blevet meget bedre end de var da de begyndte at komme frem. Jeg ser og mærker at de virker. Og for det andet, så er det bare så skide nemt! Jeg behøver ikke at skylle huden eller rense eller noget som helst efter, de tages bare af og så er man videre.

SÅ konklusionen på min tilståelse er, at mit syn på sheetmasker har ændret sig ret meget. De to masker som jeg vil fortælle jer om i dag, er eksempler på sheetmasker der virker.

talika

De to masker er fra brandet Talika. Det er første gang, at jeg stifter bekendtskab med Talika og deres revolutionerende produkter. De laver ansigtspleje, blandt andet i form af forskellige masker, men de laver også lysterapi og vækstprodukter til vipper og bryn i form af serums. Jeg har et vippeserum fra Talika som jeg også skal have testet, men det bliver på et andet tidspunkt.

I sortimentet af ansigtspleje er der som sagt blandt andet en række ansigtsmasker, og mere præcist sheetmasker. Talika har sublime bio-cellulose masker til ansigt, hals og décolleté samt en dybderensende bubble mask. Derudover har de også masker specielt udviklet til læberne og området deromkring, med målrettet anti-age samt masker til øjenomgivelserne.

Bio Enzymes Mask hydrating

Den første af deres masker, som jeg vil fortælle om i dag, er en af deres Bio Enzymes masker i udgaven hydrating. Som navnet antyder er det en fugtgivende maske, der intens fugter huden, udfylder og blødgør samt lindre eventuelle ubehag og irritation. Masken er let kølig på huden og der er ingen irritation at mærke i forbindelse med masken. Efterfølgende når masken er taget af, og det overskydende produkt er masseret ud i ansigtet, er huden blød og fugtmættet så det tydeligt kan mærkes.

Bubble Mask bio-detox

Jeg er blevet rigtig glad for de her bubble masker. Det er en behagelig og lettende måde at maske på, selvom de nogengange godt kan virke tyngende, da det bliver en meget fyldig maske. Masken fra Talika er en dybderensende maske med bambus og kul der virker som en detox. Desuden er bambus også godt imod fedtet hud. Masken renser huden og tilstoppede porer, lysner hudens tone, fugter og blødgør huden.

Jeg elsker denne maske. Den er let at have på ansigtet. Den dufter dejlig rent som træder man ud af bruseren. Masken begynder hurtigt at boble op, og den bobler meget! Det knitrer og prikker på en kildende måde. Det er en meget lækker følelse, men man kan godt komme til at sniffe skum ind med næsen. Masken efterlader huden mere lys, klar og ensartede.

talika Bubble Mask bio-detox

SOS Party Kit

Hvis du godt kunne tænke dig at prøve disse to masker eller bare gerne vil have en ide om hvem Talika er, så kan jeg anbefale dig at prøve deres SOS Party Kit *. Sættet indeholder et styks af begge ovenstående ansigtsmasker, samt et sæt Eye Therapy patch og en Eye Decompress som er en beroligende øjenmaske. Sættets indhold er til før og efter fest. Det ideelle er at anvende Bio Enzymes masken og sættet af Eye Therapy Patch før fest og før makeup. Når du så kommer hjem og har fjernet din makeup (og sikkert er dødtræt), kan du dybderense huden med deres Bubble Mask og lade øjnene og øjenomgivelserne slappe af med deres Eye Decompress.

Sidstnævnte er ret speciel, jeg kunne ikke rigtig finde ud af den første gang jeg så den. Der er to dele i en lille plastik indkapsling. I den ene ligger der noget der ligner en brusetablet, og i den anden side er der en blålig tynd væske. Den lille tablet skal ned i den blå væske og suge det op. Derefter kan den foldes ud til en maske der skal ligges over øjnene i 10 minutter.

Kender du Talika?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *