Depend minilakkerne fylder 25 år

Happy Birthdag – Depend forår 2019

Dette forår er specielt for Depend og deres minilakker, de fylder nemlig hele 25 år! Jeg var faktisk ikke klar over at Depend have eksisteret i så mange år, de er jo ældre end hvad jeg slev er! I hvert fald så fejre de deres fødselsdag med en fødselsdags-/jubilæumskollektion i hver serie af minilakker; den klassiske minlak samt deres O2 minilakker.

Minilakkerne – Jubilæumskollektion

depend forår 2019 klassiske minilakker

Farverække: 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 og 586

De klassiske minilakker koster 24,95 kr. og forhandles i Bilka. Serien består af 12 lakker præet af forår, kølige pasteller, glimmer og enkelte metallakker.

O2 minilakkerne – Jubilæumskollektion

depend forår 2019 o2 minilakker

O2 minilakkerne koster 29,95 kr. og forhandles i Matas og på Matas.dk *. O2 serien indeholder ligeledes 12 lakker. Farverne er lidt gladere og lidt kraftigere pasteller, der mest af alt minder mig om påske. Lakkerne kommer i par; en cremede dækkende lak som har en matchende makker i smuk halvdækkende perlemorslak.

depend forår 2019 o2 minilakker swatches

Cremelakkerne har fået to lag. Perlemorslakkerne har også fået to lag. På ringfingeren er der en kombination af et lag cremelak med et lag perlemorslak ovenpå. Jeg er vild med de pink nuancer, de to blå og den grønne perlemor nummer 578.

7 day lakkerne – Friends spring 2019

depend forår 2019 7 day

Kender vi ikke alle, og elsker, tv-serien Friends? Jeg gør i hvert fald, jeg har set samtlige afsnit jeg ved ikke hvor mange gange gennem tiden. Jeg har selvfølgelig også den store komplette Friends boks stående. Jeg synes det er fantastisk at forårets 7 day kollektion er inspireret af lige netop denne serie. Og så er jeg vild med lakkernes navne, jeg kan genkende dem alle! Jeg er især pjattet med farverne 7172, 7174, 7175 og 7178.

7 day lakkerne koster 50 kr. og forhandles i Matas og på Matas.dk. Seriens farver er alle cremede og dækkende lakker i behagelige, dæmpede og de fleste af dem er neutrale pæne farver. Jeg synes farverne passer rigtig godt til Friends temaet og tiden som serien blev indspillet i.

depend forår 2019 7 day swatches

Rules og Monica // Miss Chandler // Reachel Got Off the Plane // How You Doin’? // Smelly Cat // Regina Phalange // We Were on a Break // I’ll Be There for You // Oh. My. God. // Flirt With Joey // Tyrannossaurus Ross

Som altid har jeg to lag lak på. Generelt om denne kollektion så er lakkerne meget pigmenterede allerede ved første lag, der er dog enkelte undtagelser, og det er primært de meget lyse pasteller, som i nogen tilfælde kræver op til tre lag lak for fuld og ensformig dækning.

Hvilken af forårets kollektioner er din favorit?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *