More beauty Clinic Kit – smukkere øjne på 8 uger

more beauty clinic kit 1

more beauty clinic kit 2

Jeg modtog dette More beauty Clinic Kit til test for to måneders tid siden. Kittet lover smukkere øjne på bare 8 uger. Det indeholder hele to øjencremer; en kølende creme til om morgenen og en opstrammende creme til om aftenen. Derudover så indeholder det også et hårvækstserum, der kan bruges til både vipper og bryn. Jeg har dog kun testet serummet på mine vipper.

More Beauty eyelash & brows enhancer

more beauty clinic kit 3

Vipper- og brynserummet er morecosmetics’ egen vare. De lover at man kan se forskel allerede efter 14 dage og har opnået det fulde resultat efter 6 uger. Og jeg kan da også se en betydelig forskel fra før og efter 8 ugers brug:

more beauty clinic kit 4

Før start og efter 8 ugers brug af serummet på mine vipper. På begge billeder har jeg anvendt GOSH Skinny B Mascara.

Øjencremerne der er knap så cremet

De to øjencremer må jeg være ærlig og sige at de har skuffet. Jeg oplever ingen effekt af dem, udover at de begge fugter huden en smule. Den kølende øjencreme til om morgenen, er en klar gel med glitrende partikler i, som I måske kan fornemme på billedet herunder, og så er den på tube. Men jeg oplever virkelig ingen form for kølighed. Den er som enhver anden gel. Den opstrammende øjencreme til om aftenen er i krukkeform og er også en klar gel, dog har denne enkelte små blå perler i, som let opløses når gelen masseres ud på huden. Og apropos de små blå perler, så kan jeg ikke rigtig finde nogen information om dem. Jeg kender heller ikke noget til brandet Neutriherbs, som begge øjencremer er fra. Generelt mangler jeg info om hvad det er for produkter, og hvad de indeholder.

more beauty clinic kit 5

Da jeg modtog kittet, var det før det blev lanceret på morecosmetics’ hjemmeside. Jeg vidste derfor heller ikke hvad prisen på kittet ville være, men jeg havde et bud i forhold til indhold og kvalitet af samme. Jeg synes nemlig ikke at øjen-”cremerne” udstrålende en speciel god kvalitet, men på daværende tidspunkt havde jeg heller ikke prøvet dem, hvilket ikke gjorde mit indtryk af dem bedre. Jeg gætte faktisk på at kitte lå på en pris af 500-600 kr. hvilket var helt ved siden af! Det koster normalt 1299 kr. hvilket jeg synes er alt for meget! Dog er det lige nu på tilbud til 499 kr.

Resultatet af serummet på mine vipper er godt, og serummet alene koster 566 kr. så de resterende 700 kr. for kittet er for to dårlige øjencremer… Nej vel? For mindre end 700 kr. kan du få nogle virkelig lækre øjencremer, der slå disse to 100 gange. Så kittet er slet ikke sin pris værd, serummet alene er godt, men ikke cremerne.

Bruger du et vippeserum? I så fald hvilke, og virker det??

Julekram fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *