En hårfjerningscreme, som jeg IKKE vil anbefale

hanne bang hårfjerningscreme

Jeg selv er mørkhåret, hvilket er super fedt på mange områder: en flot hårfarve, mørke bryn og vipper, der ikke behøves at farves. Men det har også ulemper at være mørkhåret, jeg har f.eks. også mørke hår på arme, ben og overlæbe. På benene fjerner jeg som regel hår med min epilator (link), det er dét som fungerer bedst for mig, og resultatet holder i lang tid. Bruger jeg en skraber klør jeg min ben til blods, og et par timer efter er de ikke glatte mere. Dog er der en lille ulempe ved en epilator, og det er at det tager længere tid og at det godt kan gøre lidt ondt, især her efter vinteren. Derfor tænkte jeg, at det måske ville mildne processen lidt, at starte med en hårfjerningscreme, og så efterfølgende bruge min epilator som sædvanligt. Jeg fandt Hanne Bang hårfjerningscreme på tilbud hos NiceHair.dk, hvor du også får ekstra 5 % rabat med min (nye) kode HB5.

Test af hårfjerningscreme til kroppen

Hårfjerningscremen fra Hanne Bang er gulligt og indeholder små eksfolierende korn, mest af alt kunne det godt ligne sennep. Cremen dufter ikke så godt, den har en snert af kloak over sig. Først startede jeg med, for god ordens skyld, at lave en hudtest på mine ben, 24 timer før brug for at sikre at jeg kunne tåle behandlingen. Det anbefales at man gør dette før hver gang, og på det sted man ønsker at fjerne hår.

Jeg er virkelig skuffet over hårfjerningscremen, jeg har tidligere prøvet nogle fra Veet, som har fungeret MEGET bedre! Der sker ikke så meget, og der skal gnubbes og skrubbes og hives i hårene efterfølgende. Det tager så lang tid og det er heller ikke behageligt. Hårpragten formindskes måske omkring 50% men slet ikke tilfredsstillende. Jeg var desduen lidt ked af at have købt et produkt, og få tilsendt et, som kun var holdbart 4 måneder frem. Den til ansigtet kan holde sig halvandet år endnu. Det gør dog ikke noget alligevel. 1: Da det er møg dårligt. 2: Der går meget produkt til (næsten hele tuben), til en behandling af to hele ben.

Foruden hårfjerningscremen, så er der også en lille tube gel med til efterbehandling. Og det er simpelthen også noget lort, rent ud sagt! Det er en tyk, blå, klar gel, men den klistrer simpelthen så meget. Rører benene hinanden efterfølgende, så føles det som om der er lim på mine ben, så de næsten klistre sammen!? Og de (mange) hår der er tilbage på mine ben, limer gelen også flade op ad huden. Det er meget ubehageligt. Og for at det så ikke er nok, så var der faktisk stikkende pigge allerede dagen efter. Så hårfjerningscremen er heller ikke specielt holdbar, og udgroningen er den samme som ved barbering.

Test af hårfjerningscreme til ansigtet

I forhold til det med at have mørke hår på overlæben, så synes jeg at det tangere til at være pinligt… Jeg har prøvet virkelig mange forskellige måder, hvorpå jeg kunne fjerne hår på overlæben. Mange metoder har resulteret i et fantastisk nu-og-her resultat, men hver gang hårene er blevet trukket ud med diverse former for voks, og trods effektiv efterbehandling, som eksfoliering og ikke-tilstoppende cremer, så ender området over læben med en masse små bumselignende hududslet. Derfor har jeg faktisk også helt droppet at fjerne hårene på overlæben. I stedet bruger jeg blegecreme, som jeg er rigtig glad for.

Da jeg så at man kunne få en hårfjerningscreme til ansigtet, tænkte jeg at jeg ville give det en chance, det er trods alt ikke det samme, som at hive hårene ud med voks. MEN efter at have prøvet det på kroppen havde jeg slet ikke lyst til at teste det i ansigtet… Det har været en virkelig dårlig oplevelse. Det har slet ikke været tid, energi eller penge værd at teste… Jeg er så skuffet!

Har du erfaringer med Hanne Bang eller andre former for hårfjerningscreme?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *