De to sidste besøg i Normal – del 1

norm1

Nu har jeg efterhånden fortalt min mor rigtig meget om butikken Normal, så en dag da vi alligevel skulle til Slagelse, insisterede jeg på at tage et smut forbi, så det gjorde vi, alle sammen; mig, min mor, mormor og søster. Og det var igen en succes! Og ikke kun for mig, men for os alle sammen, selv min mormor fik en masse ting med hjem, til ingen penge. Udover at købe til os selv, fik Baloo også glæde af turen, de havde nemlig mega billige foderskåle, den til vand og tørfoder kostede 15 kr. og den til vådfoder kostede 20 kr. tror jeg, jeg kan ikke helst huske det, men deromkring. Og så fik hun også lige lidt nyt legetøj, blandt andet en mus, der kan trækkes op så den løber – dog løber den kun ca. 20 cm.

Jeg fandt to showercreams, der var flere varianter med andre dufte, men disse to var mine favoritter, og de måtte simpelthen med hjem, så jeg kan nyde godt af de dejlige juicedufte. Den lyserøde er med hindbær og granatæble og den orange er med mango og papaya.

Så fandt jeg også en stor ansigtsmaske, der er til mange gange i denne tube på 198 ml. – ikke 200 ml, men 198. Også den var rigtig billig, kun 20 kr. Det er en lermaske, men jeg har prøvet den og det er en meget tynd og flydende lermaske, ikke helt hvad jeg forstår som lermaske i hvert fald, men den er meget mild, både for huden og i dens duft, og til prisen er der ikke noget at klage over.

Normal har også en kæmpe kosmetik afdeling, jeg havde også set på deres øjenskygge palleter fra W7 sidste gang jeg var der, men denne gang måtte en af dem med hjem. Der er desuden ret mange forskellige farver, de koster 50 kr., så det er noget af det dyre i butikken. Jeg valgte Natural Nudes, med en masse fine farver, farverne er også tildelt en masse rigtig fine navne, de farver jeg bedst kan lide hedder; Camel, Sand og Chocolate. Og så fandt jeg en foundation blending sponge, jeg har aldrig haft sådan en, men nu kan jeg få det afprøvet.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *