Har du hørt om Beame endnu?

beame

Måske du allerede har hørt en smugle om Beame? Har du bare helt styr på konceptet er dette indlæg ikke rettet til dig, men har du derimod ikke hørt om Beame endnu, er det her du skal læse med! Beame beauty er et medlemskab lavet af Matas. Ligesom med Club Matas, er der ingen omkostninger ved at være medlem, der er kun en masse lækre fordele – så hvorfor ikke være medlem?

Medlemsfordele?

Beame har hver måned en række ”Beame Highlights”, som er produkter du i den ene måned, kan få til en fordelagtig pris i Matas. Disse tilbud gælder dog kun hvis du er medlem. Så igen, hvorfor ikke bare være medlem?

Der er også andre fordele ved at være medlem. F.eks. kan du vinde ekstra Club Matas point, hvis du deler et billede eller en video på Instagram eller på Beames Community side, med dine beauty tricks og anbefalinger. Derudover er der mulighed for at komme med til særlige beauty events kun for medlemmer. Lyder det ikke lidt fristende?

Månedens Beame Highlights

Beame Highlightsne har et tema, og i september måned er det ”back to school”. Månedens fordelagtige tilbud falder i denne måned på bestemte produkter fra brands som Benefit Cosmetics, L’oréal Paris, Smashbox, Philosophy og Formula 10.0.6 med flere. Så det er bare med at gå på opdagelse, blandt de ekstra lækre tilbud, Beame har fundet frem til os.

beame 2

Er du blevet hooked på Beame endnu?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *