Maria Nila true soft serien

Maria Nila true soft 1

Jeg er rigtig glad for flere af Maria Nilas hårplejeprodukter. Jeg synes generelt at kvaliteten er rigtig god, konsistenserne er lækre, og så dufter produkterne bare sindssygt godt! Forud for de tre produkter i true soft serien; shampoo, balsam og hårkur, havde jeg ikke prøvet nogle produkter fra samme serie. Jeg havde høje forventninger og glædede mig meget til at teste serien. Og hvor ville jeg gerne elske den, men det gør jeg ikke rigtig. De tre produkter har desværre skuffet mig.

True soft serien

Generelt om produkter fra Maria Nila, så er de udviklet til farvet hår. For at holde på farven indeholder produkterne deres Colour Guard Complex, der desuden beskytter håret mod UV-stråler og frie radikaler. Maria Nila true soft serien er en fugtgivende serie til tørt hår. Seriens produkter fugter, blødgør, modvirker krus og statisk elektricitet, giver glans, reducere farvetab, udglatter og styrker hårets struktur.

Maria Nila true soft 2

Det gode og det mindre gode

Lad mig starte med det positive. Konsistenserne er lækre, fyldige og en fryd for øjet. Shampooen har en cremet om end flydende konsistens og så er den sart grøn med perlemorsskær. Virkelig smuk. Shampooen er desuden dejlig behagelig i brug og den skummer godt op i håret. Balsammen er en noget tykkere sart grøn cremet masse. Både shampooens og balsammens duft er en fryd for næsen. Balsammen synes jeg har en nogenlunde blødgørende effekt, men ikke i nærheden af en wauw-effekt. Hårkuren er meget tyk og fast i dens konsistens og er ellers bare hvid. Kuren har ikke samme skønne duft, den er faktisk næsten duftløs. Hårkuren virker OK, den har en lille blødgørende effekt, men heller ingen wauw-effekt her. Til gengæld er mit hår let at rede ud efterfølgende.

Og nu skal vi til det. Det knap så positive. Og det er så simpelt bare produkternes effekt, eller mangel på samme. Jeg have en forventning om at mit hår ville blive blød, både når produkterne skylles ud af håret, men også efterfølgende når det er tørt. Men det fik jeg ikke meget af. Ikke engang så det var tilfredsstillende efter at have brugt hårkuren. Øv øv øv…

Til gengæld vil jeg anbefale dig at prøve Maria Nilas salty mist, cream heat spray, volume spray samt deres head & hair heal serie. Har du især lyst hår, kan du også eksperimentere med deres colour refresh. Du finder blandt andet Maria Nila hos NiceHair, hvor jeg har en rabatkode der giver 5 % rabat på alt du køber derfra. Koden er hverdagsblush5.

Hvilke Maria Nila produkter er dine favoritter?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *