En plejende hårkur med farve

björn axén color refresh treatment 1

björn axén color refresh treatment 2

I januar måned lancerede Björn Axén en række plejende hårkure med farvepigmenter; Color Refresh Treatment. Hårkurene er velegnet til at genopfriske sin hårfarve mellem frisørbesøgende, til at tage det værste af ens udgroning, samtidig med at hårets kvalitet styrkes. Nu farver jeg ikke slev mit hår, og jeg er endnu ikke begyndt at kunne se nogle grå hår, men jeg har tidligere testet en lignende hårkur fra Maria Nila, som I kan læse HER, de har et stort udvalg af spændende farver.

Tre forskellige farver

Björn Axéns nye veganske hårkure kommer i tre udgaver, altså i tre forskellige farve. Og man må sige at det er i den naturlige del af hårfarver. Duften i hårkurerne er lækker og allergivenlige, og så holder farven i 3-8 hårvaske.

Cool Silver Blonde: Denne farve er til dig med meget lyst og/eller platinblondt hår, eller gråt hår. Hårkuren virker ligesom en silvershampoo. Den mindsker gulligt skær og giver en kold farvenuance.

Glossy Blonde Beige: Også denne hårkur er til det lyse/meget lyse hår, men kan også anvendes til brunt hår med lyse striber. Hårkuren skulle give en smuk og lækker beige blond farve.

Rich Deep Brown: Dette er hårkuren for mig. Den er til lysebrunt og brunt hår. Hårkuren skulle forbedre den brune farve og give håret glans.

Color Refresh Treatment – Rich Deep Brown

Som sagt er det sidstnævnte farve, som passer bedst til mit mørkebrune hår, og selvfølgelige er det også den som jeg har testet. Hårkuren skal påføres nyvasket og håndklædetørt hår. Og så er det altså vigtigt at du bruger handsker til dette. Hårkuren er nemlig voldsomt pigmenteret. Som I kan se på billedet herunder fik jeg faktisk spor efter den lille klat som sad der i max 30 sekunder… Hårkuren skal arbejde med håret i 10 minutter, hvorefter den skal skylles ud. Det sviner lidt, men ikke et nært så stort svineri som jeg oplevede med Maria Nilas Color Refresh heldigvis.

björn axén color refresh treatment 3

Som jeg også startede med at fortælle, så farver jeg ikke mit hår, og det er altså her, at disse hårkure er bedst. Jeg oplevede overhovedet ingen farveforskel. Jeg tænker at min naturlige hårfarve også har en del at sige her, i og med at mit hår er mørkebrunt, jeg tror at farven matcher mit eget hår helt perfekt, og der derfor ikke er noget at se. Til gengæld så er det en skøn plejende og blødgørende hårkur der også dufter fantastisk. Jeg kommer nok ikke til at bruge den, for kun at bruge den som hårkur, så fantastisk er den heller ikke.

OBS: Disse hårkure dækker ikke gråt hår.

Trods at jeg ikke oplevede noget farveforskel i mit eget hår, og heller ikke har nogen udgroninger at teste det på, så synes jeg at det er et rigtig godt koncept. Der er trods alt rigtig mange som farver sit hår. Hvis du også følger med på min Instagramprofil, så har du måske set nedenstående billede? Jeg forkælede min søster med den helt store omgang af både hårklip, -pleje og hudpleje. Og så prøvede jeg for sjov denne hårkur i hendes hår, der har været afbleget og farvet flere gange, og jeg synes faktisk at de gav et meget godt resultat. Det er selvfølgelig ikke en hårfarve, men det homogeniserede hendes hårfarve lidt mere.

björn axén color refresh treatment 4

Bruger du nogen produkter fra Björn Axén?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *