Bliv sommerklar med denne check-liste

sommerklar check-liste

Sommer er min favorit årstid, jeg er typen der altid fryser, så jeg tager glædeligt imod de få varme måneder jeg nu kan få. Jeg tænker at vi snart får det lidt varmere og lidt bedre vejr. Er du klar til den nærtstående sommer? Ellers får du her en check-list fra top til tå.

Sommerklar check-liste
  • Den nye frisure. Måske der trænger til at ske noget nyt med dit hår. Jeg personligt har lige gjort noget drastisk og fået klippet 50 cm af og farvet noget det. Noget jeg ikke har gjort mig i før. Så sommerfrisuren er klaret herfra i hvert fald.
  • SPF og fugt til huden. Når det nu bliver varmere følger der som regel også lidt sved med. Derfor bruger jeg ikke så forfærdelig meget makeup om sommeren, da det praktisk talt er lige meget. En god fugtgivende dagcreme med SPF er oftest nok for mig. Kroppen skal selvfølgelig også have SPF!
  • UV-INDEKS app. Kræftens bekæmpelse har lavet en app; UV-INDEKS, som giver dagens forventede UV-indeks. Appen har også en hudtypeguide så man kan se hvor høj en SPF lige din hud skal bruge. Smart.
  • Vandfast. Skulle man alligevel kaste sig ud i makeup så er vandfast helt klart at foretrække.
  • Facemist. En facemist er for mig uundværlig. Ikke kun i sommerperioden men også resten af året.
  • Bodyscrub og en god bodylotion. For at opnår en flot sommerbrun kulør er disse vejen frem. Farvel døde hudceller og hej til en sund og velplejet hud.
  • Fødderne. Ikke at forglemme fødderne! Jeg selv er flittig sandal – Birckenstock – bruger, så fødderne skal selvfølgelig også se godt ud. Dette kan du kickstarte med et fodbad, en fodfil og en god fodcreme toppet med en flot neglelak.

Ellers er det bare med at nyde de få dage vi nu har til rådighed i Danmark med godt og varmt vejr!

Hvad gør du for at bliver rigtig sommerklar?

Relaterede indlæg

1 kommentar