Dove 1 minut nourishing oil care conditioner

dove 1 minut

Den lille tyv

Min mor havde købt den her til sig selv. Den stod blandt hendes badeprodukter på badeværelset, MEN som den beautyelsker jeg er, skulle jeg så ikke lige tage og prøve det nye produkt? Jo det skulle jeg da, og derefter kom den pænt over til mine badeprodukter. På min hylde. Som fast inventar. Ups. Men jeg er ikke rigtig ked af det. Dove 1 minut nourishing oil care conditioner udøver simpelthen mirakler i min hår.

Dove 1 minut nourishing oil care conditioner – Puha for et langt navn!

Det er en slags balsam, som indeholder en plejende og ”vægtløs” argan oile blanding. Den skulle gå ned på celleniveau, hvor den udglatter og blødgør slev ekstra tørt og kruset hår. Jeg vil dog ikke kategorisere mit eget hår som tørt eller kruset, men jeg er helt benovet over hvor lækkert blødt mit hår efterlades.

På tuben står der at det er en intensiv balsam. Dette indikere at det er en balsam. Jeg mener dog at den er mere en blanding mellem både en balsam og en hårkur. 1 minut nourishing oil care conditioner skal sidde i håret i længere tid end en balsam, men også i kortere tid end en hårkur. Og så virker den også lige en tand mere plejende end en almindelig balsam.

Duften er eminent, den dufter virkelig skønt. Den har et sødligt strejf af karamel og lidt frugtigt af fersken. Friskt og lækkert. Når produktet kommer ud af tuben er den todelt, en hvid og en gylden del. Den hvide del består af balsam der omslutter hårstråendes overflade, og modvirker kruset hår. Den gyldne del er en del mere plejende og behandlende for håret. Det er her vi finder argan olie blandingen, som nærer håret i dybden.

SÅ hvis du vil gøre noget godt for dit hår, forkæle det lidt ekstra, og bare mærke den blødhed den giver, så prøv Dove 1 minut nourishing oil care conditioner. OGSÅ selvom du ikke har tørt og kruset hår. Har du allerede prøvet den?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *