Batiste – floral essences

Batiste floral essences

Jeg havde set tilfældige billeder rundt omkring af denne tørshampoo, og jeg har syntes at den var så gude smuk, men jeg var overbevist om, at det var en limited edition, som jeg var gået glip af, da jeg aldrig har set den i nogle butikker. Så da jeg en da var i Matas, og faktisk på ved ud, så jeg en samling af forskellige Batiste tørshampooer stå fremme, og monstro ikke at den smukkeste tørshampoo stod blandt dem? Det gjorde den nemlig, så jeg skyndte mig hen til kassen med den for den skulle med hjem, om ikke andet så for at pynte.

Og selvom der er verdens smukkeste tørshampoo, så er det også blevet til min nye yndlings tørshampoo, det blev den fra første gang jeg brugte den, og det er der ret mange grunde til. For det første så dufter den skønt, der er ikke den der ulækre duft som mange tørshampooer har, faktisk dufter den mere af parfume end noget andet – heraf dens navn: floral essences. Derudover er den fantastisk i håret, med det samme føles håret som man har vasket det med en virkelig god shampoo, det føles blødt, lækkert og glat.

Dette er kun min anden tørshapoo fra Batiste, den første jeg prøvede der fra var XXL volumen, som jeg også er rigtig glad for, det var den der gjorde at jeg blev glad for tørshampooer, men jeg har også været lidt forbeholden med at prøve nye tørshampooer, da jeg endelig havde fundet en jeg kunne lide. Men floal essence er bare endnu bedre. Før nævnte jeg at floral essence føles som nyvasket hår, det er nemlig ret anderledes i forhold til XXL volumen, da den giver struktur til håret og det derfor føles mere grumset. Derudover har XXL volumen en større tendens til at efterlade et gråt skær i håret end jeg endnu har oplevet med floral essence. MEN jeg er stadig også rigtig glad for XXL volumen, da den nemlig giver rigtig god struktur til håret, og gør det nemt at sætte op.

Så jeg er bestemt ikke færdig med at prøve Batiste tørshampooer, dette er bare endnu en god oplevelse med dem, og det er de eneste tørshampooer jeg endnu har fundet, som jeg rent faktisk kan lide.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *