Head & hair heal – lækre lækre hårprodukter!

head & hair heal conditioner

Når det kommer hårpleje og produkter dertil, er mit hår meget kræsent. Der er bare ikke ret meget jeg synes fungere optimalt i mit hår. Så når jeg endelig finder nogle produkter der duer er det med at forny og beholde. I forhold til duoen her bestående af shampoo og balsam fra Maria Nilas Head & Hair Heal serie, kan jeg fornemme, at det bliver en dyr fornøjelse for mig.

Head & Hair Heal serien er som alle andre af Maria Nilas produkter 100 % veganske, ikke testet på dyr og med ingredienser valgt med omtanke på miljøbelastning. Selv produkternes emballage er bedre end så mange andre produkters. Du kan derfor bruge Maria Nilas produkter med god samvittighed. Generelt er brandets produkter udviklet til farvet hår, men jeg har overhovedet ikke haft problemer med at bruge nogle af deres produkter i mit ufarvede og senere farvet hår. Head & Hair Heal serien er farvebeskyttende og hjælper til en sund hovedbund såvel som til et sundt hår og så modvirker serien hårtab og forebygger skæl OG virker anti-inflammatorisk. Produkterne er milde og derfor også velegnet til sart hud med skæl og evt. psoriasis i hovedbunden.

Head & Hair Heal shampoo og balsam

Head & Hair Heal serien består af en shampoo, en balsam og en hårkur. Jeg har endnu ikke prøvet hårkuren. Jeg synes at shampooen og balsammen er intet mindre end fantastiske. Jeg er vild med alt ved dem; konsistenserne, virkningen og ikke mindst den fantastiske duft serien har af sød melon.

Balsammer har jeg (mit hår) generelt ingen problemer med, der er det sådan set lige meget hvilken en jeg bruger, det er fint det hele. Problemerne opstår når vi kommer til shampoo. Head & Hair Heal shampooen er dog en af de få mit hår siger ja tak til. Shampooen er drøj i brug – det skal den helst også være til den pris, og så er den dejlig blød at massere ind i hår og hovedbund. Mit hår følges tykkere, med mere struktur og mere volumen, allerede efter første vask.

Men jeg vil så også slutte af med at sige, at Maria Nila produkterne er i hvad jeg vil kalde den høje prisklasse. Den shampoo jeg normalt bruger, køber jeg når den er på tilbud til 10 kr. Head & Hair Heal shampoo og balsam koster ca. 250 kr. stykket. Men hvis man vil gøre noget godt for sit hår er det nok også nogle mere fornuftige hårprodukter end dem jeg selv er vant til at bruge. Jeg vil i hvert fald gerne prøve mere fra Maria Nila! ♥

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *