Lækker hårmaske og smuk hårspray fra Bjørn Axen

bjorn axen argan oil hair mask

Nu har jeg lige været ved frisøren for en uges tid siden. Det var første gang i ca. 2 år. I tiden hvor frisørerne var lukket ned og det faktum at mit hår var rimeligt slidt og træt af det hele, har jeg været meget god til at pleje mit hår og de spaltede spidser så godt som det var mig muligt. Det vil sige et kontinuerligt brug af diverse hårkure og -masker og plejende hårolier. I perioden har jeg testet flere nye hårmasker, hvoraf den nye fra Björn Axén ligger i toppen.

Argan Oil Hair Mask

Argan Oil er Björn Axéns bestsellerserie og består af produkter der reducerer krus, fugter og efterlader håret blødt, glat og glansfuldt. Alle seriens produkter er produceret i Sverige, er veganske, dermatologisk testet og indeholder et højt niveau af naturlige ingredienser. Læs om flere produkter fra serien HER.

Senest har serien fået en tilføjelse, en dybdevirkende hårmaske: Argan Oil Hair Mask. Modsat seriens andre produkter, som hvis du har læst min anmeldelse, ikke fungerede så godt i mit eget hår, så gør hårmasken her underværker! Det er en intens plejende kur til tørt, krøllede og kruset hår. Jeg selv døjede kun med tørre og spaltede spidser så det var dér jeg anvendte den. Hårmasken er beriget med økologisk arganolie og vegansk kreatin, som tilsammen fugter og styrker håret for maksimal glans og blødhed.

Hårmasken har en dejlig mild duft, som jeg kender fra resten af serien. Det er en tynd hårmaske, i den forstand at den minder om konsistensen af en balsam. Den er dermed også nem at få ud af tuben og smidig at fordele ud i håret. Masken blødgør og fugter håret og gør det supernemt at rede ud efterfølgende. Jeg føler, at mit hår bliver forkælet med rigtig god pleje og en mærkbar effekt.

Björn Axén X Iris Van Herpen

Som noget andet, der ikke har spor at gøre med spaltede spidser, er samarbejdet mellem Björn Axén og designeren Iris Van Herpen. Sammen har de lavet en limited edition udgave af bestseller hårsprayen Megafix. 10 % af salget fra limited edition udgaven går til den svenske Regnbågsfonde, en organisation, hvis formål er at yde finansiel større til udsatte LGBT-personer. Iris Van Herpen har kreeret et smukt design til Megafox hårsprayen, en hårspray der pynter på badeværelset.

Jeg er ikke så god til at huske at bruge hårspray, selvom effekten af en sådan en er kæmpestor hos mig. Jeg har ekstremt mange små fimrehår der sidder over det hele og efter en hel dag står mit hår ud til alle sider. En hårspray tæmmer en væsentlig del af strithåret, jeg skal bare huske at bruge den!

Hvordan har du bedst kunne pleje coronahåret?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *