Fugtgivende hudpleje fra Lavera – Hydro Sensation

lavera hydro sensation 1

Hydro Sensation er en ny hudplejeserie fra Lavera, som består af fire produkter: en micellar water, et serum, en ansigtscreme og en facemist. Det er en komplet hudplejeserie med lette og friske teksturer, som opfrisker huden og hurtigt absorberes. Serien indeholder naturlig hyaluronsyre og økologisk algeekstrakt, der tilfører fugt og regenererer huden. Både seriens Cream Gel, Serum og Face Mist giver et friskhedsboost, mens seriens Micellar Cleansing Water nemt og hurtigt fjerner make-up.

Den nye Hydro Sensation hudplejeserie kommer i bæredygtig emballage. For eksempel er æskerne lavet af genbrugsfibre, mens flaskerne (eksklusiv låg) til både Micellar Cleansing Water og Face Mist er lavet af genbrugsmateriale. Og så er alle produkterne i serien NATRUE certificerede.

Serien har en dejlig mild, frisk og behagelig duft. Og designet er smukt og enkelt, jeg er vild med farverne. Serien skulle give samme følelse, som efter at have tilbragt en dag ved vandet, ved at gøre vores teint strålende og frisk. Udseende på produkterne er derhenad og det økologiske algeekstrakt hjælper også på det, men ellers tænker jeg umiddelbart ikke på havet når jeg bruger produkterne.

Micellar Cleansing Water

Denne Micellar er mild og behagelig i brug. Den er som sådan meget almindelig. Den renser blidt ansigtet for svans og makeup uden at udtørre huden. I forhold til at fjerne dagens makeup, så gør den det ude mærket, der skal dog arbejdes en del for at fjerne al øjenmakeuppen. Og dertil skal det siges, at der ingen svigen er i forbindelse med at bruge micellaren på øjnene.

Serum

Serummet er meget let og absorberes hurtigt i huden. Med det samme får huden en følelse af friskhed samtidig med at den fugtes. Jeg havde nok forventet mere fugt fra serummet, end det reelt giver huden.

lavera hydro sensation 2

Cream Gel

Jeg kan rigtig godt lide denne ansigtscreme, den er meget let og hurtigabsorberende. Cremen har en let og fugtig gel konsistens, og så er den er drøj i brug. Også denne giver en følelse af friskhed samtidig med at den fugter og blødgør huden. Men ligesom med seriens serum, så havde jeg nok forventet mere fugt, end jeg reelt får.

Kender du Lavera?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *