Indgroet hår og røde knopper? Prøv Australian bodycare

Australian bodycare

Australian bodycare er et hud- og hårpleje brand som benytter sig af tea tree olie. Det australske tea tree olie (Melaleuca alternifolia) virker antibakterielt og holder huden sund. Olien hæmmer væksten af bakterier og svampe samt at genoprette hudens normale bakterieflora. Olien er 100 % naturlig, og så kan den være en hjælp for mange hudproblemer, blandt andet; uren hud, eksem, fedtet hår, svamp, forkælelsessår, barbering og indgroet hår. Til de sidste nævnte har de udviklet en body balm after shaveing, som jeg vil fortælle om i dag.

Body balm after shaving

Jeg epilere mere end jeg barbere, men alligevel har jeg ret mange indgroet hår. De ligger sig typisk lige under huden så jeg kan se dem. Især ved voksbehandlinger og epilering, er det vigtigt at eksfoliere huden ofte, da de nye, fine og bløde hår kan have svært ved at bryde gennem huden = indgroet hår.

Denne body balm after shaving har en dejlig let gel konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Desuden efterlades huden glat og velplejet uden nogen form for fedtede hud. Til dem der ikke er så vilde med den karakteristiske tea tree duften (inkl. mig selv), så forsvinder den meget hurtigt.

Efter epilering plejer jeg at få en masse røde knopper der kommer fordi hårene bliver trukket ud med roden. Jeg plejer at epilere ben om aftenen så knopperne er væk til dagen efter. En af gangene her i sommerferien, epileret jeg om formiddagen, det var alligevel ikke vejr til andet. Men så brugte jeg body balm after shaving og den gjorde faktisk, at min hud hurtigt faldt til ro, og jeg havde betydeligt færre røde knopper den dag. Så på den front virker den utrolig godt. Det er blandt andet allantoin og ekstrakt fra tasmansk peber der begge modvirker irritation og beroliger huden.

Når det kommer til indgroet hår vil jeg sige, at jeg har betydeligt færre indgroet hår MEN jeg er heller ikke fri for dem. Jeg købte produktet her fordi jeg en aften skulle epilere ben, men hele tiden sad og måtte ”grave” i huden for at løste alle de indgroet hår og det blev jeg virkelig træt af. Der var så også atypisk mange den ene gang. Jeg synes body balm after shaving virker, men jeg er mest positiv i forhold til dens effekt til at berolige min hud og reducere antallet af røde knopper.

Har du hørt om Australian bodycare?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *