NUORI laver min absolut favorit læbepomade

nuori lip treat

Læbepomade afhængighed? Det er noget jeg i hvert fald kan nikke genkendende til! Jeg kan simpelthen ikke fungere uden noget på mine læbe. Løber jeg tør for en læbepomade i løbet af dagen og ikke har adgang til andre, får jeg en mærkelig følelse på læberne. Jeg bliver ved med at slikke mig om munden uden. Jeg kan simpelthen ikke tænke på andet, end den manglende læbepleje til jeg får fat i en læbepomade igen.

Favorit læbepomader

Jeg bruger rigtig meget og har gang i en million forskellige læbepomader ad gangen, de ligger overalt. Men trods at jeg bruger mange forskellige har jeg også mine favoritter. Blandt dem har Mentholatum original lipbalm altid været favoritten MEN er nu blevet overhalet af noget endnu mere fantastisk. Min nye favorit kommer fra mærket NUORI. NUORI er en relativt dyrt mærke, læbepomaden her koster 185 kr.. Havde jeg ikke fået den med Goodiebox havde jeg heller aldrig selv købt den. Men hold op hvor er jeg glad for at have fået den!

NUORI lip treat

NUORI lip treat er i mine øjne intet mindre end fantastisk. Den plejer, fugter og blødgør på en vidunderlig måde. Læbepomaden kommer ud som en tyk konsistens, men så smelter den på læberne. Den giver glans, lidt alla en mild lipgloss, men er på ingen måde klistret eller fedtede. Den ligger sig glat på læberne og gør dem så afsindigt bløde, jeg har ikke oplevet andre gøre det samme. Det er en skøn følelse. Duften er mild, frist og alligevel lidt sødlig, en skøn duft!

Dog har jeg oplevede, at den begynder at dele sig lidt, så der først kommer en mere vandig fase ud før selve læbepomaden. Men trods den lille mangel vil jeg anbefale denne læbepomade til alle der ønsker en luksuriøs pleje til læberne. Jeg er helt solgt og kommer med garanti til at udforske NUORI produkterne nærmere.

Kender du NUORI?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *