Lidt om Lanolips

lanolips

Jeg har haft dette makkerpar liggende i min til-test bunke ret længe. Det er ikke et brandt som siger mig specielt meget, jeg havde faktisk aldrig hørt om det, og så har jeg bare haft andre mere spændende og interessante produkter, at teste først. Men nu er tiden kommet til Lanolips, som jeg endelig har fået sat mig lidt ind i!

Lanolips + Hands + Allover

Lanolips er et australske brand med speciale i produkter, som indeholder lanolin af naturlig oprindelse. Grundlæggeren, Kirsten Carriol, besluttede at lave sit eget mærke, da hun indså hun ikke havde en god læbebalsam. Dette har udviklet sig til flere produkter til både læber, hænder og kroppen, så du kan få en blød og hydreret hud over det hele. Jeg har testet to produkter; 101 Ointment Multipurpose Superbalm og Rose Hand Cream Intens hvilket er to meget alsidige produkter. Foruden dem så har de også produkter i forskellige duft-/smagsvarianter og nogen med farve.

101 Ointment Multipurpose Superbalm

Dette er et 100 % naturligt produkt, med mange anvendelsesmuligheder! Produktet er beregnet til ekstremt tørre læber og tørre hudområder, såsom neglerødder og albuer. Balmen virker intensivt plejende og fugtgivende og så har den absolut ingen duft af noget som helst. Det er en ekstremt tyk balm, som skal fordeles og masseres godt ud. Selv på læberne er den ret så genstridig. Personligt synes jeg at den er alt for tyk og fedt at have på læberne, til at jeg synes at den er behagelig, men jeg har god gavn af den til tørre hudområder og små rifter. På en eller anden måde synes jeg også, at små sår heler hurtigere?

Rose Hand Cream Intense 50ml

Også denne håndcreme virker fugtgivende, nærende og beroligende for huden, og den egner sig især til meget tørre hænder og negle. Man skal give cremen den tid det tager for den, at trænge ind i huden, men det er ikke så lang tid, som jeg havde frygtet efter at have prøvet multibalmen. Håndcremen er meget cremet, den har en svag naturlig duft af rose og så er den fed og nærende på en let måde. Når cremen er trængt ind i huden, efterlades den blød og fugtet og med en solid og standhaftig overflade, der virker en smule fedtet. Som håndcreme er den meget plejende, dog er det ikke en jeg bruger i løbet af dagen. Til gengæld er den rigtig god til natten!

Kender du Lanolips?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *