Plej dine negle, som du plejer din hud!

depend O2 neglepleje

I efteråret udkom Depend med en masse nye produkter, der primært er pleje til neglene. For helt ærligt, i forhold til hvor meget mere vi udsætter vores hænder for, i forhold til vores ansigt, så bør vi (jeg) give dem lidt mere opmærksomhed end de ellers får. Hænderne er dog noget mere hårdføre end ansigtet er, men de har også mange flere opgaver at udføre.

Depend O2 neglepleje

Depend O2 neglepleje

De mange nye plejeprodukter er enden helt nye til Depend O2 neglepleje sortimentet, men der er også nogen af produkterne som er relanceret med en ny og forbedret formular. Produkterne er inddelt i fire kategorier: rengør, genfugt/plej/styrk, forstærk og beskyt/giv glans. Jeg vil nu gennemgå de nye produkter, i deres respektive kategorier.

Rengør

Cuticle peeling

I kategorien rengør er der kun et nyt produkt, og faktisk blot en relancering. Produktet har fået en ny formel, som har en bedre vedhæftning og en hurtigere effekt. Cuticle peeling er første trin i jagten på en god neglekvalitet, med stærke og sunde negle. Den rengør neglene og fjerner døde hudceller. Cuticle peeling skal bruges en gang om ugen.

Genfugt/plej/styrk

Aleo vera hand & cuticle cream

Cremen er en relancering med en ny forbedret formel og en ny duft. Cremen er til dig med tørre hænder og neglebånd. Den både nære, fugter, beskytter, plejer, blødgør og har en beroligende virkning. Cremen er beriget med aleo vera, fjeldkvan, solsikkeolie, kakaosmør, sheasmør, vitamin E og panthenol.

Argan nail oil serum

Argan nail oil serum er et helt nyt produkt. Den indeholder arganolie, neonyca (sellerifrø) og vitamin E, som giver næring og fugt. Olien giver neglene en intensiv pleje, og virker bedst over natten. Olien er især velegnet til dig ned negle i dårlig forfatning.

Grape & avocado nail oil

Dette er dog ikke en nyhed overhovedet, men jeg vil lige nævne den alligevel. Negleolien her indeholder vitamin E, avocado- og druekerneolie som styrker og genopretter neglenes fugtbalance. Olien fungere som en dagcreme til neglene. Den kan anvendes dagligt ved at bruge et par minutter på at massere olien ud på især negleroden.

Stop tip split

Dette er heller ikke en nyhed af den ene eller anden art, men fortjener også en lille udtagelse. Stop tip split reparerer flossede neglespidser samtidig med at den beskytter og styrker din negl. Det er et quick fix som sammenbinder og reparerer den flossede spids. Produktet er vandbaseret og beriget med ekstrakt fra druer og æble. Stop tip split kan også bruges under neglelak, man skal blot vente 15 minutter med at påføre lak.

Forstærk

Strength anti-age

Strength anti-age er endnu et nyt produkt, som har til formål at styrke og genoprette neglens fugtbalance, give et quick fix med ridgefillereffekt samt at karmuflerer gule misfarvninger. For ridgefillereffekt skal man påføre flere lag, til overfladen er jævn. Denne lak indeholder både olie og en styrkelak for en hård og fleksibel overflade, den retter sig især til tørre, skrøbelige og flossede negle. Den kan bruges alene eller som underlak.

Strength instant repair

Her har vi også med et nyt produkt at gøre. Strength instant repair styrker øjeblikkeligt en blød og tynd negl. Lakken viser sin fulde effekt efter en ugen brug, med brug 2 gange om ugen. Den ufarvede lak danner en stærk og fleksibel overflade og så indeholder den AHA.

Strength overnight

Strength overnight er ikke en nyhed, men et favorit produkt herfra. Produktet virker over natten og man skal gerne give neglene sådan en tur 2-5 nætter i træk. Det er en neglekur til tørre og skrøbelige negle. Kuren tilfører fugt, øger modstandskraften, styrker og genopbygger strukturen i negleplanen. Kuren skal påføres en ren og tør negl.

Beskyt/giv glans

I denne kategori har vi 1 ny underlak, Base bonder, som forstærker holdbarheden af en farvede lak, beskytter neglen mod misfarvning og så tørre den hurtigt. Men kategorien indeholder også 4 forskellige top coats hvoraf kun et produkt er en gammel kending; Top 5. Top 5 har 5 fordele og fungere lidt som en multilak; underlak, overlak, styrkelak, glansgivende og hurtigttørrende og så indeholder den UV-beskyttelse. What’s not to like? De andre tre top coats er sprit nye. Top gel er en overlak med geleffekt og super glans, som opbygger volumen og tørre hurtigt uden brug af UV lampe. Jeg er personligt rigtig glad for denne type af top coats, jeg synes det fungerer fantastisk og resultatet er godt og holdbart. Dernæst har vi også den nye top matte, som er en top coat der giver et mat finish til lakken, dette er også en effekt jeg er rigtig glad for. Og sidst med ikke mindst har vi top speed som er en top coat der tørre hurtigt, giver højglans og har et UV filter, som modvirker misfarvninger.

Pas på hænderne her i kulden

Mit allerbedste tip for at passe på hænderne, her i den kolde tid er, altid at bruge vanter når man er udendørs, for at beskytter hænderne mod kulden. Kulden er nemlig skyld i rigtig meget ubehag på hænderne; tørhed, rødme og sprukne hænder er blandt følgerne af kuldepåvirkning.

Plejer du dine negle?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *