Øreringegadget til bag øret

stine a jewelry 1 stine a jewelry 2

Jeg så noget hos Selected Designers, som jeg ikke har prøvet før, men som er SÅ fint! Det er nemlig en slags gadget til dine øreringe. De her løse blade hænger og dingler på bagsiden af øret, og kobles til ørestikkeren. Det er derfor ikke en ørering i sig selv, men blot et fint tilbehør. De måtte selvfølgelig bestilles hjem – og jeg er så glad for dem!

Det blev dog en lidt dyre fornøjelse end jeg havde regnet med. Prisen der oplyses på hjemmesiden er nemlig pr. stk. Hvis du køber hos dem, er dette noget du skal være ekstra opmærksom på. Jeg havde fanget ”det med småt” ved disse bladende, MEN jeg bestilte også et andet par, som jeg købte for at være et sæt, der kom dog kun en enkelt ørestik hjem.

stine a jewelry 3

Tredimensionelle firkantet ørestiller ”Pixel” (købes i sæt HER) // Øreringegadget ”Dancing Three Leaves” (købes enkeltvis HER)

Jeg indrømmer at det kræver lidt øvelse at få sat ørestik, blade og lås fast. Det er ikke helt så nemt som jeg selv havde regnet med. Men jeg er absolut vild med resultatet, så lidt bøvl med at sætte dem i er bestemt det værd. Navnet ”Dancing Three Leaves” passer perfekt til dem, og når solen rammer og danser med er det virkelig en fryd at kigge på. Jeg har flere gange stået foran spejlet og svunget lidt med hovedet, bare for at se den fine effekt.

OBS: både når du tager dem i og ud kan de meget nemt smutte. Stå derfor ikke i nærheden af håndvask eller anden form for afløb og huller!

Har du prøvet denne type af smykker før? Øreringegadget/tilbehør eller hvad man nu skal kalde dem.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *