Efterårsnyheder 2018 fra Peter Thomas Roth

water drench peter thomas roth 1

Eller det vil sige nyheder i den danske handel. De produkter jeg kalder for efterårsnyheder, er nyheder i den forstand, at de nu er blevet lanceret i Danmark. Det er relativt nyt, at Peter Thomas Roth er kommet til Danmark. Han er sådan set kendt som ”King of Masks”, hvilket jeg synes er lidt sjovt, da jeg er vild med alle de produkter jeg har prøvet fra ham, på nær hans masker… Når men i hvert fald er det som sådan ikke masker, det skal handle om i dag.

Water Drench serien

Water Drench serien er bare én blandt mange serier. Det er en intensivt gennemfugtende serie, som binder, bibeholder og booster huden med langvarig fugttilførsel. Serien skulle endvidere forbedre hudens struktur og gøre den fyldigere, smidigere og mere glat. Forud for de to ”efterårsnyheder” i Danmark, var der allerede en hydrerende ansigtscreme og ansigtsserum i handlen.

Og nu til nyhederne! I august måned blev der blandt andet lanceret to produkter til Water Drench serien, nemlig en ansigtsrens og en øjenmaske. Sidstnævnte er dog lidt forsinket, i forhold til at komme på hylderne, men forhåbentlig at øjenmasken snart lander!

Water Drench cloud cream cleanser

Dette er en meget mild rensecreme med en lidt speciel konsistens, der kan syne klistret og blank. Udseendemæssigt kunne den faktisk godt minde om ristet skumfidus eller flødebolleskum. Men i hvert fald så er det en mild rensecreme, der ikke indeholder parfume. Dens duft er ikke en, jeg er specielt meget fan af. Duften har den her parfumefri, kedelig og lidt støvet lugt, af parfumefri produkt. Men nu er duften jo ikke alt. Rensecremen fjerner makeuprester og snavs fra hudens overflade, samtidig med at den tilføre huden fugt og næring.

Rensecremen indeholder det fugtgivende og fugtbindende vidundermiddel, hyaluronsyre. Kokosolie som renser, nærer og tilfører fugt. Det fugtbindende, fugtgivende og styrkende, sodium PCA. Og så indeholder den noget jeg ikke er stødt på før: marshmallow rodekstrakt, der angiveligt skulle virke anti-inflammatorisk, beroligende og reparerende for huden. Man skulle næsten tror at det her marshmallow rodekstrakten også spillede en rolle i dens konsistens, men ingrediensen går igen i de andre produkter, så jeg tvivler.

Når huden er renset med Water Drench cloud cream clenseren efterlades huden ren, fugtet og en smugle gummiagtig. Den bliver dog ikke så fugtet, at jeg tænker WAOW!? Det er den efterfølgende hudpleje der må stå for den del. Vigtigst er også bare at rensen rent faktisk renser huden, så den er klar til den efterfølgende pleje. Men jeg havde nok forventet en smugle mere fugttilførsel fra rensen alligevel.

Water Drench hyaluronic cloud hydra-gel eye patches

Nyhed nummer to, som kommer i handlen i løbet af efteråret, er de her eye patches, som øjeblikkeligt skulle gennemfugte den sarte hud omkring øjnene. Derudover skulle fine linjer minimeres og træthedstegn, som mørke rande og poser under øjnene reduceres, for så at efterlade øjenomgivelserne gennemfugtet og tydeligt friskere. Den effekt jeg mærker mest til ved brug af dem, er den her fugtgivende effekt de har på området. Huden fugtes og føles let gummiagtig.

Patchesne skal påføres på ren hud og sidde i 10-15 minutter. Efterfølgende kan rester af serum duppes ind i huden. Det anbefales at man anvender Water Drench eye patches 1-2 gange om ugen, eller efter behov. Jeg bruger dem personligt kun efter behov, når jeg vågner og er virkelig træt eller hævet under øjnene. For at få en øget effekt mod mørke rande og hævelse, kan krukken med eye patches med fordel opbevares i køleskabet.

Også dette produkt har nogle af de samme ingredienser som rensecremen har. Disse indeholder også hyaluronsyre og det fermøse marshmallow rodekstrakt. Men de indeholder også den gennemfugtende, nærende ceramid NP der også modvirker fugttab. Koffein og arnica der øger mikrocirkulationen og kollagen der udglatter og giver en silkeblød finish.

En krukke indeholder 60 patches, 30 par, og en spatel som gør det nemmere at adskille de enkelte patches og at få dem op.

water drench peter thomas roth 2

Water Drench hyaluronic cloud cream

Som jeg nævnte før, så har man et stykke tid, kunne få cremen fra Water Drench serien i Danmark. Og TAK for det!

water drench peter thomas roth 3

Ansigtscremen fra Water Drench serien er uden tvivl mit favorit produkt, af de tre jeg som har prøvet fra serien. Det er ikke bare en fantastisk ansigtscreme, den er hurtigt blevet en kæmpe favorit for mig, generelt blandt mine ansigtscremer. Det er en meget let gel-creme, som er meget drøj i brug, vandet på huden og hurtigt trænger ind. Cremen booster huden med fugt. Den indeholder 30 % koncentreret hyaluronsyre i form af tre molekylestørrelser, for at nå forskellige hudlag. Cremen er uden olie og duft og så passer den til alle hudtyper. Selvom den er uden duft, som f.eks. rensen også er, så har den rent faktisk ingen duft overhovedet, hverken god eller dårlig.

Huden efterlades med den mest fantastiske finish. Den føles fantastisk; silkeblød, glat, smidig, med en forbedret struktur der kan mærkes og med et friskt og let mat finish. Min hud føles så lækker siger jeg bare! Desuden skulle den også synligt kunne minimere fine linjer og rynker.

Udover de 30 % hyaluronsyre, indeholder cremen desuden også pentavitin, som binder fugt til huden. Anti-inflammatoriske og fugtgivende silkeproteiner, antioxidantrig hyldebæresktrakt og Prohyal+TM, et fugtboost kompleks baseret på Mexicansk algarve-plante-ekstrakt.

I samarbejde med Anne har du muligheden for at VINDE de to nyheder OG ansigtscremen fra Peter Thomas Roth Water Drench serien. Hop forbi min Instagramprofil for at deltage i konkurrencen om de tre fugtgivende produkter, der har en samlet værdi af 1315 kr. Konkurrencen åbner i aften.

Kender du Peter Thomas Roth?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *